Warm en koud buffet Waalwijk

Warm en koud buffet Waalwijk

Wie samen met familie, vrienden, collega’s, genodigden of andere gasten wil genieten van een warm en koud buffet in Waalwijk en omgeving die is bij Donders Catering aan het juiste adres. Als buffetspecialist van Midden-Brabant verzorgt Donders Catering een warm en koud buffet in Waalwijk, Veen, Wijk en Aalburg, Waspik, Made, Andel en omgeving. Wij leveren een compleet culinair festijn op het afgesproken tijdstip op uw locatie en laten het smullen dan verder over aan u en uw gezelschap.

Onze cateringservice begon in de jaren `90 met een gemoedelijke omgang en zo komt het dat klanten altijd al zeggen dat hun warme of koude buffet van Donders Catering af komt. Zo is het nooit aan de orde geweest om een andere bedrijfsnaam te nemen. Ondertussen staat achter dezelfde naam een volwaardig cateringbedrijf en is de gemoedelijke Brabantse service gebleven. Verder heeft de ambachtelijke benadering altijd een centrale rol gehad en gehouden. Met veel vakmanschap en smaakgevoel wordt vanuit de eigen keuken en slagerij een zo optimaal en vers mogelijk product klaargemaakt.

Assortiment
We gaan graag mee met de tijd en verplichten onszelf tot nadenken over weer vernieuwende gerechten en mogelijkheden op het gebied van de cateringservice. We hebben lunches die kunnen variëren van een aantal vers belegde broodjes tot prachtig opgemaakte schalen met diverse broodjes en zelf bereide soepen. Onze gevarieerde buffetten of misschien wel een barbecue maken uw feest echt compleet! Onze bar erbij waar uw gasten zelf een biertje kunnen tappen maakt het helemaal gezellig.

Wij maken seizoensgebonden gerechten. Dat zie je ook terug in onze warme en koude buffetten. U kunt eventueel het warme of koude buffet aanvullen met bijvoorbeeld stoelen, statafels, bestek, borden, een grill, barbecue of een koelkast. We hebben alles in huis dus laat gerust weten waar u behoefte aan heeft. We leveren alles op afspraak en halen het ook weer op wanneer u wenst.

Wij streven met onze service naar het allerbeste en hoogste niveau. Alles moet uitstekend zijn goed is niet goed genoeg. De kwaliteit van onze producten en onze goede service zullen u verrassen.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om direct online te bestellen of om contact op te nemen voor hun warm en koud buffet in Waalwijk en omgeving.

Bestel je eigen pakket