Warm en koud buffet Tilburg

Warm en koud buffet Tilburg

Wie samen met collega’s, familie, vrienden, genodigden of andere gasten wil genieten van een warm en koud buffet in Tilburg en omgeving die is bij Donders Catering aan het juiste adres. Als beroepscateraar van Midden-Brabant verzorgt Donders Catering een warm en koud buffet in Tilburg, Dongen, ’s-Gravenmoer, Kaatsheuvel en omgeving. Wij leveren een compleet buffet op het afgesproken tijdstip en laten het smullen dan verder over aan u en uw gezelschap.

Onze cateringservice begon in de jaren `90 met een klantenkring van nieuwe en oude bekenden en zo komt het dat klanten altijd al zeggen dat hun eten van Joost Donders af komt. Ondertussen staat de naam Donders Catering voor een volwaardig cateringbedrijf en is de gemoedelijkheid gebleven. Verder heeft de ambachtelijke benadering altijd een onmisbare rol gespeeld. Met veel gevoel voor smaak en met vakmanschap wordt vanuit de eigen keuken en slagerij een optimaal en vers product bereid. We bewijzen met keuze uit bijvoorbeeld wokgerechten dat niet alleen de ‘gouwe ouwe’ methodes bewaard blijven, maar dat ook het goede nieuwe zijn plaats krijgt.

Gerechten
We streven ernaar om steeds met vernieuwende gerechten en mogelijkheden op het gebied van de cateringservice te komen. Onze lunches kunnen variëren van vers belegde broodjes tot prachtig opgemaakte schalen met hapjes, diverse broodjes en onze zelf bereide soepen. Onze buffetten warm of koud maken uw feest echt compleet. Denk ook eens aan de mogelijkheid tot het plaatsen van een grote wokpan. Dat brengt veel gezelligheid met zich mee. Laat uw gasten zelf een biertje tappen aan onze bar, dat maakt het helemaal gezellig!

We werken met verse groenten op ambachtelijke wijze. Onze gerechten zijn seizoensgebonden. U kunt een buffet altijd aanvullen met cateringservice. Dus heeft u stoelen, statafels, bestek, borden, een grill of barbecue nodig: we hebben het allemaal in huis. Laat gerust weten waar u behoefte aan heeft. We leveren en halen op volgens afspraak.

U bent van harte welkom om direct online te bestellen of om contact op te nemen voor uw warm en koud buffet in Tilburg en omgeving.

Bestel je eigen pakket