Warm en koud buffet Drunen

Warm en koud buffet Drunen

Serveer tijdens een feestje eens een warm en koud buffet. In Drunen kan Donders Catering daarvoor zorgen. Als beroepscateraar verzorgt Donders Catering een warm en koud buffet in Drunen, maar ook in Haarsteeg, Nieuwkuijk en Elshout. Geniet samen met collega’s, vrienden of familie van onze heerlijke (vlees)gerechten, salades en hapjes. Wij leveren een compleet buffet op het afgesproken tijdstip. U hoeft nergens naar om te kijken, wij zorgen voor alles zodat u van uw feest en het buffet kunt genieten.

Kwaliteit zoals u die gewend bent

Donders Catering is de nieuwe naam van Joost Donders BBQ en Catering, de specialist in de regio op het gebied van ambachtelijk bereide buffetten, borrelhapjes, belegde broodjes, taps, barbecues en meer. Alleen de naam is veranderd de kwaliteit is hetzelfde gebleven, zoals u van ons gewend bent. Wij zijn niet voor niets al meer dan twintig jaar een gevestigde naam in Brabant. Ons assortiment is nu nog aantrekkelijker en uitgebreider geworden. U kunt snel en eenvoudig een pakket bestellen maar we leveren ook maatwerk. Wilt u iets speciaals bij uw warm en koud buffet? In Drunen bieden we altijd een adequate oplossing. We hebben niet voor niets in al die jaren een trouwe en uitgebreide klantenkring opgebouwd.

Eigen slagerij

Alle gerechten worden bereid in onze eigen slagerij. Op ambachtelijke wijze, al ruim twintig jaar lang. En dat proef je terug. Wij maken ook alles zelf. Van salades en sauzen tot aan de kruidenboter toe. U kunt uw warm en koud buffet in Drunen zo uitgebreid mogelijk maken als u zelf wilt. Van vissalades tot heerlijke vleesgerechten zoals varkenshaas in saus, het is allemaal mogelijk. Ons doel is dat u en uw gasten kunnen genieten van een heerlijk buffet.

Van alle markten thuis

Klanten van Donders Catering kunnen niet alleen genieten van een warm en koud buffet in Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout en omgeving. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in partyverhuur. U vindt bij ons eigenlijk alles wat u nodig heeft als u een goed feest wilt geven. Van statafels tot een extra koelkast en een bar, wij kunnen het op het gewenste tijdstip bij u bezorgen. Het voordeel van alles onder een dak is dat u maar één aanspreekpunt heeft. Wij komen onze afspraken altijd na dus u kunt zonder stress voorpret voor uw feest hebben.

Wat is er allemaal mogelijk?

Wilt u graag een warm en koud buffet bestellen in Drunen of ergens anders in Brabant, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende buffetten en andere vleesgerechten die we graag bij u bezorgen. Maar u kunt ook broodjes of een complete lunch bij ons bestellen. Wij vertellen u er graag over.

Bestel je eigen pakket