Warm en koud buffet Berkel-Enschot

Warm en koud buffet Berkel-Enschot

Wie samen met genodigden, collega’s, familie, vrienden of andere gasten wil genieten van een warm en koud buffet in Berkel-Enschot en omgeving die is bij Donders Catering aan het juiste adres. Als beroepscateraar van de regio verzorgt Donders Catering een warm en koud buffet in Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Haaren en omgeving. Wij leveren een totaal verzorgd buffet op het afgesproken tijdstip en laten het smullen dan verder over aan u en uw gezelschap.

Onze cateringservice begon in de jaren `90 met een klantenkring van oude en nieuwe bekenden en zo komt het dat klanten altijd al zeggen dat hun eten van Donders Catering af komt. Een andere bedrijfsnaam is daarmee onnodig en onmogelijk. Ondertussen staat dezelfde naam voor een allround cateringbedrijf zonder dat de gemoedelijkheid is verdwenen. Verder heeft ook de ambachtelijke benadering altijd een belangrijke rol gespeeld. Met vakmanschap en gevoel voor smaak bereiden we vanuit eigen keuken en slagerij een optimaal en vers product. We bewijzen met keuze uit bijvoorbeeld wokgerechten dat niet alleen de ‘gouwe ouwe’ dingen bewaard blijven, maar dat ook het goede nieuwe wordt omarmd.

Gerechten
Of het nu gaat om een warm en koud buffet in Berkel-Enschot of iets anders uit ons assortiment: we streven naar steeds vernieuwende gerechten en mogelijkheden met onze cateringservice. Onze lunches kunnen bijvoorbeeld variëren van vers belegde broodjes tot schalen met hapjes, broodjes en door ons bereide soepen. Onze buffetten warm of koud maken in Berkel-Enschot en omgeving uw gelegenheid compleet. Het plaatsen van een grote wokpan of een bar is ook heel gezellig en praktisch. Zet uw gasten maar eens aan het werk door zelf een biertje te laten tappen aan de bar.

We werken op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten. En seizoensgebonden. Uw buffet is altijd aan te vullen met een extra stukje service. Dus heeft u stoelen nodig of statafels, bestek, borden of een grill: we willen het graag meeleveren. Laat weten waar u behoefte aan heeft en wij zorgen ervoor. We leveren en halen op volgens afspraak.

U bent van harte welkom om direct online te bestellen of om contact op te nemen over uw warm en koud buffet in Berkel-Enschot en omgeving.

Bestel je eigen pakket