Warm buffet Waalwijk

Warm buffet Waalwijk

U dacht aan het verzorgen van een warm buffet voor uw aangelegenheid in Waalwijk, Veen, Wijk en Aalburg, Waspik, Made, Andel en omgeving? Dan denkt cateringspecialist Donders Catering graag met u mee.
Uw warm buffet in Waalwijk en omgeving is in ervaren en gepassioneerde handen bij deze beroepscateraar.

Joost Donders is de naamgever van het bedrijf en hij werkt nog altijd volop mee. Samen met een ervaren team verzorgt hij elke dag weer de ambachtelijke buffetten die families, verenigingen, bedrijven en andere gezelschappen van hem gewend zijn. Donders is van oudsher slager en dat betekent dat de vleesafdeling van zijn buffetten altijd een hoogtepunt vormt. Dat maakt de andere hapjes, gerechten en bijgerechten absoluut geen bijzaak, want ook die worden met smaak, aandacht en liefde klaar gemaakt. Zo bieden we u een compleet buffet, inclusief benodigdheden en ondersteunende materialen en dat alles voor een schappelijke prijs.

Wij spreken graag de details van de levering met u af en verzekeren dat uw warm buffet in bijvoorbeeld Waalwijk op tijd klaar staat. In samenspraak met klanten leveren we een op maat gemaakt buffet.

Variatie
We kunnen op veel manieren uw feestelijke aangelegenheid helpen organiseren. Want we kunnen een overheerlijk warm buffet maken, maar we doen nog veel meer en kunnen op allerlei manieren bijdragen aan een waanzinnig moment. De heerlijkste warme buffetten helemaal afgestemd op uw wensen maken wij in onze eigen slagerij klaar. Maar ook onze koude buffetten worden hier prachtig opgemaakt en zijn een mooie aanvulling. Voor al deze gerechten gebruiken we verse producten van hoge kwaliteit. En probeer gerust ook eens onze tapa’s menu’s: heerlijke, kleine, warme en koude gerechtjes om je vingers bij af te likken. Een vers soepje daarbij serveren misschien? Geen probleem, Donders Catering zorgt voor een passend buffet.

Donders Catering regelt ook bedrijfscatering en lunches voor groepen groot en klein. Verwacht van ons louter vers belegde broodjes. Vooraf horen we graag al uw wensen dan komen wij met een passend voorstel.

U kunt met vragen of wensen bij ons terecht via de contactgegevens op de website en u kunt natuurlijk direct uw complete buffet bestellen.

Bestel je eigen pakket