Warm buffet Tilburg

Warm buffet Tilburg

U dacht aan het verzorgen van een warm buffet voor uw aangelegenheid in Tilburg, Dongen, ’s Gravenmoer, Kaatsheuvel en omgeving? Dan denkt beroepscateraar Donders Catering graag met u mee. Uw warm buffet in Tilburg en omgeving is in ervaren en gepassioneerde handen bij deze cateringspecialist.

Joost Donders is de naamgever van het bedrijf en hij werkt nog altijd volop mee in onder andere de keuken en slagerij. Samen met een ervaren team verzorgt hij elke dag weer de ambachtelijke buffetten die bedrijven, families, verenigingen en andere groepen van hem gewend zijn. Donders is van oudsher slager en dat maakt de vleesafdeling van zijn buffetten altijd tot een hoogtepunt. Daarmee zijn de andere hapjes, gerechten en bijgerechten absoluut geen bijzaak, want ook die worden met aandacht, smaak en liefde bereid. Zo bieden we u een compleet buffet, inclusief benodigdheden en ondersteunende materialen.

Wij bespreken graag de details van de levering met u en verzekeren dat uw warm buffet in bijvoorbeeld Tilburg op tijd klaar kan staan. In goed overleg met klanten leveren we op maat gemaakte buffetten.

We hebben heel veel in huis om uw gelegenheid te ondersteunen. Want een warm buffet is niet het enige wat Donders Catering kan regelen voor u wanneer u dat wenst. We kunnen u op nog veel meer manieren ondersteunen. In onze eigen slagerij maken wij de heerlijkste warme buffetten klaar. Maar dat niet alleen: ook koude buffetten op prachtig opgemaakte schalen verlaten geregeld onze keuken. En alle gerechten die we klaarmaken, daarvoor gebruiken we alleen maar verse producten van hoge kwaliteit.

U kunt het ook over een hele andere boeg gooien: met onze tapa’s menu’s. Die bestaan uit heerlijke, kleine, warme en koude gerechtjes. Of liever een vers soepje op tafel? Geen probleem, ook daar hebben we onze kanjers voor in de keuken.

Donders Catering regelt ook lunches voor grote of kleine groepen. Verwacht u dan van ons heerlijke vers belegde broodjes. Graag bespreken we van tevoren uw wensen zodat we met een voorstel op maat kunnen komen.

Klanten mogen met vragen of wensen bij ons aankloppen via de contactgegevens op de website en verder kunt u eventueel ook direct uw complete buffet online bestellen.

Bestel je eigen pakket