Warm buffet Drunen

Warm buffet Drunen

Altijd een goed idee is een warm buffet. In Drunen is Donders Catering een echte specialist. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in catering en verzorgen de meest heerlijke en ambachtelijke buffetten. Vele klanten zijn u al voorgegaan en hebben genoten van een heerlijk warm buffet. In Drunen, maar ook in Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout en omgeving. Maak nu ook kennis met de heerlijke buffetten van Donders Catering.

Alles geregeld

Een feestje is altijd leuk. Zeker als u uw gasten ook nog iets lekkers kunt voorschotelen. Wat te denken van een warm buffet? In Drunen regelen we alles voor u. We maken het buffet, bezorgen het op de gewenste locatie en leveren er desgewenst borden en bestek bij. Heeft u ook nog extra statafels, een bar of koelkast nodig? Ook dan kunt u bij Donders Catering terecht. Wij zijn ook al jaren gespecialiseerd in partyverhuur. Als u een compleet en goed verzorgd feest wilt geven en nergens naar om wilt kijken, dan moet u bij Donders Catering zijn. U hoeft geen stress te hebben, wij zorgen overal voor zodat u volop kunt genieten van het feest.

Ambachtelijke slagerij

Donders is van oudsher slager en nog steeds hebben wij onze eigen slagerij. Samen met een ervaren team zorgen we er steeds weer voor dat bedrijven, verenigingen en particulieren kunnen genieten van een heerlijk warm buffet. Alle gerechten worden zelf gemaakt. Niet alleen de vleesgerechten, maar ook de soepen, sauzen en zelfs de kruidenboter. Wij willen namelijk alleen maar kwaliteit leveren. En als we het zelf maken weten we zeker dat we u de gewenste kwaliteit kunnen bieden.

Verschillende soorten buffetten

Naast een warm buffet in Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout en omgeving, kunnen we nog meer leveren. Heeft u al eens gedacht aan een overheerlijk stamppottenbuffet? Erg geliefd in de koude wintermaanden. U krijgt verschillende heerlijke stamppotten voorgeschoteld. In de zomermaanden is ons barbecuepakket weer erg populair. Heerlijk vers bereid vlees, aangevuld met lekkere salades en sauzen. Maar we verzorgen ook complete lunches of bezorgen broodjes aan huis of bij uw bedrijf. Kortom, er is erg veel mogelijk bij Donders Catering.

Meer informatie

Wilt u graag een warm buffet bestellen in Drunen of ergens anders in Brabant, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende buffetten en andere vleesgerechten die we graag bij u bezorgen. Maar er is nog veel meer mogelijk. Wij vertellen u er graag over.

Bestel je eigen pakket