Warm buffet Berkel-Enschot

Warm buffet Berkel-Enschot

U dacht aan het verzorgen van een warm buffet voor uw aangelegenheid in Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Haaren en omgeving? Dan denkt Donders Catering als beroepscateraar graag met u mee. Uw warm buffet in Berkel-Enschot en omgeving is in ervaren en gepassioneerde handen bij dé cateringspecialist van de regio.

Joost Donders is de naamgever van het bedrijf en hij werkt nog altijd dag in dag uit in de zaak. Samen met een ervaren team verzorgt hij steeds weer de ambachtelijke buffetten die bedrijven, verenigingen en particulieren van hem verwachten. Donders is van oudsher slager en dat maakt de vleesafdeling van zijn buffetten elke keer weer tot een uitblinker. Daarmee zijn de andere gerechten, hapjes en bijgerechten absoluut geen bijzaak, want ook die bereiden we met aandacht, smaak en liefde. Zo bieden we klanten een volledig verzorgd buffet, inclusief benodigdheden en ondersteunende materialen.

Wij bespreken met u graag de details van de levering en verzekeren dat uw warm buffet in bijvoorbeeld Berkel-Enschot op tijd klaar zal staan. In goed overleg met klanten leveren we buffetten volgens alle specifieke wensen.

We hebben veel te bieden om uw gelegenheid naar een hoger plan te tillen. Want natuurlijk is een warm buffet niet het enige wat Donders Catering regelen kan. De heerlijkste warme buffetten maken wij klaar in onze slagerij. Maar dat kunt u aanvullen met nog meer: ook koude buffetten maken we klaar in onze keuken. Daarvoor gebruiken we alleen maar verse producten van hoge kwaliteit.
Wilt u liever wat anders dan anders? U scoort een tien met onze tapa’s menu’s. Heerlijke, kleine, warme en koude gerechtjes die u gasten kunnen kiezen. In feiten kan alles. Zelfs een bordje soep.

Ook lunches voor grote of kleine groepen regelt Donders Catering. Alleen vers belegde broodjes kunt u dan van ons verwachten. Met heerlijke verse vleeswaren uit de eigen slagerij. Uw wensen die bespreken we van tevoren om tot een mooi voorstel op maat te kunnen komen.

Klanten mogen met vragen of wensen bij ons aankloppen via de contactgegevens die op de website staan, en verder kunt u eventueel ook direct uw complete buffet online bestellen.

Bestel je eigen pakket