Statafel huren Waalwijk

Statafel huren Waalwijk

Wilt u ook een statafel huren? Dat kan. In Waalwijk en omgeving bijvoorbeeld. Donders Catering doet haar best om u zoveel als mogelijk te laten genieten van uw evenement en uw gasten. Met onze buffetten, het nodige meubilair en borden en bestek bijvoorbeeld. Een statafel huren in Waalwijk, Udenhout, Oisterwijk of Haaren: wij bezorgen alles op tijd bij u en we halen alles weer op waar en wanneer u dat wenst.

Assortiment
We hebben een enorm breed assortiment aan buffetten en hapjes. Van ons hoeft u niet te verwachten dat u iets standaards krijgt voorgeschoteld. We maken namelijk alles zelf: de sauzen, soepen, de diverse barbecue- en vleesgerechten. Wat kunt u bij ons allemaal bestellen? Luxe vis- en vleesschotels, tapas menu’s, een borrelhapjes buffet of belegde broodjes bijvoorbeeld. Maar er is nog veel meer. U zult blij verrast worden door ons assortiment!

Meer nodig?
Een statafel huren in Waalwijk kan bij Donders Catering ook al. Allerlei benodigdheden hebben we namelijk voor onze klanten al klaarstaan. Statafels, of een barbecue of een extra koelkast: aan alles is gedacht wat u maar nodig zou kunnen zijn. Er is meer mogelijk dan u denkt, vraag gerust naar onze mogelijkheden. Ons materiaal is van een uitstekende kwaliteit.

Bekendheid
Een statafel huren in Waalwijk of omgeving, dat is mogelijk. Voor ons is het een kleine moeite om dit bij uw buffet te leveren en een groot plezier voor u en uw gasten. Ooit zijn wij gestart als kleine cateraar. Ons aanbod was een eenvoudig buffet, warm en koud. We hebben onze naam inmiddels gevestigd en ook nog eens als de meest bekende barbecue- en buffetspecialist van de regio. Joost Donders is als gediplomeerd slager zijn eigen slagerij begonnen, omdat hij zijn klanten goed vlees wilde aanbieden. In die slagerij werkt hij nog steeds dagelijks om u het allerbeste vlees te garanderen.

Seizoensgerechten
In de zomer eten we liever wat anders dan in de winter. Onze gerechten zijn daarom aangepast op de seizoenen. In de wintermaanden zijn we meer te porren voor een heerlijk geurende stamppot bijvoorbeeld. Wij verzorgen complete en diverse vleesschotels uit de eigen slagerij en sauzen en salades, stamppot-buffetten of verrukkelijke soepen. De ambacht, traditie en Brabantse gemoedelijkheid van Donders Catering zijn steeds vaker de basis voor een goed feestje.

Contact
Een statafel huren in Waalwijk, Udenhout, Oisterwijk, Haaren of omgeving? Of wilt u graag een compleet verzorgd buffet? De website geeft ons assortiment weer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bestel je eigen pakket