Statafel huren Tilburg

Statafel huren Tilburg

Wilt u ook een statafel huren bij ons, dat kan dat. In Tilburg bijvoorbeeld. Donders Catering wil dat u zoveel mogelijk kunt genieten van uw evenement. Met ons eten doen we dat natuurlijk, maar ook met het aanbieden van de nodige meubels. Een statafel huren in Tilburg, Dongen, ‘s-Gravenmoer of Kaatsheuvel: wij bezorgen uw spullen en halen deze weer op waar en wanneer u dat wenst.

Assortiment
Het is leuk om uw gasten te kunnen verrassen. Verwacht van ons niet dat u iets standaards voorgeschoteld krijgt. Ons assortiment aan buffetten of hapjes is erg breed en het wisselt met de seizoenen mee. Alles maken wij zelf op een ambachtelijke wijze: de sauzen en diverse barbecue- en vleesgerechten. Wat kunt u bij Donders Catering allemaal bestellen? Luxe visschotels, een tapas menu, luxe vleesschotels, een borrelhapjesbuffet of belegde broodjes bijvoorbeeld. Maar er is nog veel meer. Er is zodoende altijd iets passends voor uw gelegenheid bij!

Meer nodig?
Een statafel huren in Tilburg kan ook bij Donders Catering. We hebben namelijk allerlei benodigdheden voor onze klanten klaarstaan. Statafels, of een barbecue of een extra koelkast: we hebben aan alles gedacht wat maar nodig zou kunnen zijn. Vraag naar onze mogelijkheden. Onze spullen zijn degelijk en van uitstekende kwaliteit.

Bekendheid
Een statafel huren, in Tilburg bijvoorbeeld, dat kan. Maar we doen veel meer. Hoe kan het dat we zo’n enorme groei hebben doorgemaakt? Ooit begonnen wij als kleine cateraar. We boden een eenvoudig buffet, warm en koud. De meest bekende barbecue- en buffetspecialist van de regio zijn we nu geworden. Joost Donders is gediplomeerd slager en hij begon zijn eigen slagerij, omdat hij zijn klanten geen voorverpakt vlees wilde voorschotelen. Daar in die slagerij werkt hij nog steeds elke dag om u het allerbeste vlees te kunnen garanderen.

Seizoensgerechten
Wij houden rekening met de seizoenen. Onze gerechten passen wij hierop aan. In de winter is de vraag naar een buffet voor een barbecue natuurlijk geheel verdwenen. In de wintermaanden willen we graag knus eten. Een heerlijk geurende stamppot bijvoorbeeld. Of een verse soep. Wij zorgen voor een compleet en divers samengestelde vleesschotel uit de eigen slagerij, sauzen en salades, stamppot-buffetten of overheerlijke soepen. Joost Donders weet men wel te vinden. De ambacht, traditie en Brabantse gemoedelijkheid van Donders Catering staat garant voor een goed feestje.

Contact
Een statafel huren in Tilburg? Of denkt u aan een compleet verzorgd buffet? Op onze website is ons assortiment te zien. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Bestel je eigen pakket