Statafel huren Berkel-Enschot

Statafel huren Berkel-Enschot

Een statafel huren bij ons, dat kan ook. In Berkel-Enschot bijvoorbeeld. Bij Donders Catering willen wij u zoveel mogelijk laten genieten van uw feestelijke gelegenheid. Dat doen wij met ons eten maar ook met het aanbieden van benodigdheden zoals meubels. Een statafel huren in Berkel-Enschot, Veen, Made, Wijk en Aalburg, Andel, Waspik of omgeving: het maakt ons niet uit waar u uw feestje geeft: wij bezorgen en halen op waar en wanneer u dat wenst.

Assortiment
Een uitgebreid buffet of hapjes: ons assortiment is breed en verandert met de seizoenen mee. U mag van ons verwachten niet iets standaards voorgeschoteld te krijgen. Wij maken zelf de sauzen en de diverse barbecue- en vleesgerechten. Alles wordt op ambachtelijke wijze bereid. Wat hebben we dan zoal om uw gasten mee te verwennen? Luxe visschotels bijvoorbeeld. Maar ook een tapas menu, luxe vleesschotels, borrelhapjesbuffet of belegde broodjes. De mogelijkheden zijn grandioos!

Meer nodig?
Een statafel huren in Berkel-Enschot behoort ook tot de mogelijkheden. We verhuren namelijk allerlei benodigdheden. Statafels, een barbecue of koelkast: alles wat je nodig zou kunnen hebben. Vraag dus gerust naar onze mogelijkheden. Onze statafels zijn degelijk en van uitstekende kwaliteit.

Bekendheid
Een statafel huren, in Berkel-Enschot bijvoorbeeld, is maar een klein aspect van het complete aanbod van ons bedrijf. We doen natuurlijk veel meer. Hoe zijn wij zo gegroeid? We zijn begonnen als kleine cateraar met een eenvoudig warm en koud buffet. Momenteel zijn we uitgegroeid tot de meest bekende barbecue- en buffetspecialist van de regio. Joost Donders begon ooit als gediplomeerd slager zijn eigen slagerij omdat hij geen voorverpakt vlees wilde aanbieden. In de slagerij werkt hij nog altijd iedere dag om u het beste vlees te kunnen leveren.

Seizoensgerechten
De seizoenen zijn deels bepalend voor onze gerechten. Steken we in de zomer graag de barbecue aan, zo zitten we in de wintermaanden graag knus om een heerlijk geurende stamppot. Wij zorgen voor een complete barbecue met een divers samengestelde vleesschotel uit de eigen slagerij. Aangevuld met sauzen en salades. Vaste klanten weten de stamppot-buffetten van Donders Catering tijdens de wintermaanden wel te vinden. Of de overheerlijke soepen. Donders Catering levert ambacht, traditie en Brabantse gemoedelijkheid.

Contact
Een statafel huren in Berkel-Enschot? Of wilt u graag een compleet verzorgd buffet zien? Op onze website is ons assortiment te zien. Neem gerust contact met ons op bij vragen of onduidelijkheden. U vindt onze contactgegevens op onze website.

Bestel je eigen pakket