Stamppotbuffet Waalwijk

Stamppotbuffet Waalwijk

Wie samen met gasten of genodigden wil genieten van een stamppotbuffet in Waalwijk en omgeving die is bij Donders Catering aan het juiste adres. Als buffetspecialist van Midden-Brabant verzorgt Donders Catering een heerlijk stamppotbuffet in Waalwijk, Veen, Wijk en Aalburg, Waspik, Made, Andel en omgeving. Wij leveren een meer dan compleet buffet op de afgesproken tijd op uw locatie en laten het genieten dan verder over aan u en de mensen om u heen.

De cateringservice begon in de jaren `90 met een gemoedelijk klantcontact en zo komt het dat mensen altijd al zeggen dat hun buffet of barbecue van Donders Catering af komt. Een andere bedrijfsnaam is dan ook ondenkbaar. Ondertussen staat er een volwaardig cateringbedrijf en is de gemoedelijke Brabantse benadering gebleven. Daarnaast heeft de ambachtelijke benadering altijd een grote rol gespeeld en ook dat is onveranderd. Met veel smaakgevoel en vakmanschap wordt vanuit de eigen slagerij en keuken een zo optimaal mogelijk product weggezet. Met keuze uit bijvoorbeeld tapas tonen we aan dat niet alleen het gouwe ouwe bewaard wordt maar dat ook het goede nieuwe wordt omarmd.

Assortiment
We gaan dus met de tijd mee. Er is veel mogelijk. We zijn er om alleen een lunch te verzorgen: van een paar broodjes tot een groot aantal mooi opgemaakte schalen met vers belegde broodjes. En we zijn er voor u om uw feestgelegenheid compleet te maken met koude en warme buffetten, een barbecue, we hebben wokmenu’s, tapa’s menu’s, borrelhapjes enzovoorts. Ook bedrijfscatering kunnen we verzorgen.

Een stamppotbuffet wordt eigenlijk altijd goed ontvangen. Onze gerechten zijn seizoensgebonden en in onze koudere maanden merken wij dat onze stamppotten goed in de smaak vallen! Eventueel kunt u uw buffet aanvullen met de levering van alle benodigdheden, zoals statafels, borden of een koelkast.

We gaan voor service met een gouden randje. We willen net een beetje meer bieden dan de rest. Dat doen we door te verrassen met de kwaliteit van onze producten en onze goede service.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt naar onze mogelijkheden?
Geïnteresseerden mogen direct online bestellen of contact opnemen voor hun stamppotbuffet in Waalwijk en omgeving.

Bestel je eigen pakket