Stamppotbuffet Tilburg

Stamppotbuffet Tilburg

Wie samen met gasten of genodigden wil genieten van een stamppotbuffet in Tilburg en omgeving die is bij Donders Catering aan het juiste adres. Als buffetspecialist van Midden-Brabant verzorgt Donders Catering een stamppotbuffet in Tilburg, Dongen, ’s-Gravenmoer, Kaatsheuvel en omgeving. Wij leveren een completer dan compleet buffet op het afgesproken tijdstip op uw locatie en laten het genieten dan verder over aan u en de mensen om u heen.

De cateringservice begon in de jaren `90 met een persoonlijk klantcontact en zo komt het dat mensen altijd al zeggen dat hun buffet of barbecue van Donders Catering af komt. Zo is het nooit nodig geweest om een andere bedrijfsnaam te bedenken. Ondertussen staat er achter de naam een volwaardig cateringbedrijf en is de gemoedelijke Brabantse benadering gebleven. Verder heeft de ambachtelijke insteek altijd een belangrijke rol gespeeld en ook dat is onveranderd. Met veel smaakgevoel en vakmanschap wordt vanuit de eigen keuken en eigen slagerij een zo optimaal mogelijk product bereid. Met keuze uit bijvoorbeeld tapas bewijzen we dat niet alleen de ‘gouwe ouwe’ dingen bewaard blijven, maar dat ook het goede nieuwe wordt binnengehaald.

Assortiment
Je moet met de tijd mee gaan dat vinden we wel belangrijk. Velen gingen u voor en we kunnen vast ook wel iets voor u betekenen. Alleen een lunch verzorgen dat doen we graag. En dat varieert van slechts een aantal vers belegde broodjes tot mooi opgemaakte schalen met diverse broodjes en soepen. We maken uw feestgelegenheid graag compleet met koude en warme buffetten of een barbecue. Onze grote wok is ook een aanrader en we kunnen tapa’s menu’s of borrelhapjes serveren. Voor ondernemers kunnen we ook bedrijfscatering verzorgen.

Een stamppotbuffet kan eigenlijk altijd op veel enthousiasme rekenen. Wij maken seizoensgebonden gerechten en in de maanden die wat kouder zijn, zien we dat onze stamppotten prima in de smaak vallen bij de gasten. En heeft u nog meer nodig, dan kunt u eventueel het buffet aanvullen met benodigdheden zoals statafels, bestek, borden, barbecue of een koelkast.

Een gouden randje, daar streven wij met onze service naar. Het moet niet goed zijn, nee, het moet uitstekend zijn. Door te verrassen met de kwaliteit van onze producten en onze goede service hopen we het hoogst haalbare te bereiken.

Geïnteresseerden kunnen direct online bestellen of contact opnemen voor hun stamppotbuffet in Tilburg en omgeving.

Bestel je eigen pakket