Stamppotbuffet Drunen

Stamppotbuffet Drunen

Iets te vieren? Denk dan eens aan een stamppotbuffet. In Drunen heeft Donders Catering een heerlijk buffet voor u samengesteld. In de wintermaanden is niks zo lekker als een heerlijke stamppot. Natuurlijk goed gevuld met vlees en worst. Eigenlijk iedereen lust wel stamppot. Daarom is het ook zo leuk om op een feest of jubileum een stamppotbuffet te serveren. In Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout en omgeving bezorgt Donders Catering het buffet bij u aan huis of op locatie op het door u gewenste moment. Zodat jullie direct met z’n allen kunnen genieten van een heerlijk warm buffet.

Klant is koning

Donders Catering is een echte buffettenspecialist. Warm en koude buffetten, we verzorgen ze al jarenlang voor verenigingen, bedrijven en particulieren. Er is veel mogelijk, de klant is bij ons namelijk altijd koning. U kunt kiezen uit verschillende vleesgerechten, allemaal ambachtelijk klaargemaakt in onze eigen slagerij. Wij maken eigenlijk alles zelf. En dat doen we met een reden, wij willen onze klanten alleen maar kwaliteit bieden. En dat lukt, als we kijken naar onze uitgebreide en trouwe klantenkringen. Maar of u nu al jaren klant bent of voor het eerst bij ons besteld, bij ons zijn alle klanten koning!

Heerlijke stamppot

Ons stamppottenbuffet is zeer uitgebreid. U kunt kiezen voor verschillende variaties. Wilt u bijvoorbeeld een kop erwtensoep aanbieden? Ook dat is mogelijk. Daarnaast vindt u in ons buffet boerenkoolstamp, wortelstamp en zuurkoolstamp. Natuurlijk aangevuld met heerlijke huisgemaakte rookworst, ambachtelijk gemaakte gehaktballen, krokant gebakken speklapjes en gekruide worst. Als dat niet genieten wordt! Bestel dus snel een stamppotbuffet in Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout of omgeving.

Partyverhuur

Wij zijn naast een cateringspecialist ook gespecialiseerd op het gebied van partyverhuur. Dat houdt in dat u bij ons terecht kunt voor statafels, borden, een extra koelkast of bar. Eigenlijk voor alles dat nodig is om een goed feest te geven. Als u met Donders Catering in zee gaat, hoeft u nergens meer naar om te kijken. Is dat geen fijn gevoel? Wij bezorgen alles bij u thuis en halen het ook weer op. De vaat hoeft u ook al niet te doen, dat doen wij graag voor u.

Meer informatie

Wilt u graag een stamppotbuffet bestellen in Drunen of ergens anders in Brabant, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende buffetten en andere vleesgerechten die we graag bij u bezorgen. Maar u kunt ook broodjes of een complete lunch bij ons bestellen. Wij vertellen u er graag over.

Bestel je eigen pakket