Stamppotbuffet Berkel-Enschot

Stamppotbuffet Berkel-Enschot

Wie samen met genodigden of gasten wil genieten van een stamppotbuffet in Berkel-Enschot en omgeving die is bij Donders Catering aan het juiste adres. Als buffetspecialist van Midden-Brabant verzorgt Donders Catering een stamppotbuffet in Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Haaren en omgeving. Wij leveren een volledig toegerust buffet op het afgesproken tijdstip op uw locatie, en dan laten we het genieten verder over aan u en de mensen om u heen.

Onze cateringservice begon in de jaren `90 met een persoonlijke omgang en zo komt het dat mensen altijd al zeggen dat hun barbecue of buffet van Donders Catering af komt. Zo is het nooit aan de orde geweest om een andere bedrijfsnaam te bedenken. Ondertussen staat achter dezelfde naam een volwaardig cateringbedrijf en is de gemoedelijke Brabantse omgang gebleven. Verder heeft de ambachtelijke benadering altijd een centrale rol gehad. Met veel vakmanschap en smaakgevoel wordt vanuit de eigen keuken en slagerij een zo optimaal mogelijk product klaargemaakt. Met keuze uit bijvoorbeeld tapas bewijzen we dat niet alleen de ‘gouwe ouwe’ methodes bewaard blijven, maar dat ook het goede nieuwe zijn plaats krijgt.

Assortiment
Meegaan met de tijd verplicht ons tot het nadenken over steeds weer vernieuwde gerechten of andere mogelijkheden op culinair gebied en op gebied van de cateringservice. Onze lunches variëren van slechts een aantal vers belegde broodjes tot mooi opgemaakte schalen met diverse broodjes en soepen. We maken uw gelegenheid compleet met onze gevarieerde buffetten of misschien wel een barbecue.

Een stamppotbuffet kan eigenlijk altijd op veel enthousiasme rekenen. Wij maken seizoensgebonden gerechten en in de maanden die wat kouder zijn, zien we dat onze stamppotten prima in de smaak vallen bij de gasten. En heeft u nog meer nodig, dan kunt u eventueel het buffet aanvullen met benodigdheden zoals statafels, bestek, borden, barbecue of een koelkast.

Een gouden randje, daar streven wij met onze service naar. Het moet niet goed zijn, nee, het moet uitstekend zijn. Door te verrassen met de kwaliteit van onze producten en onze goede service hopen we het hoogst haalbare te bereiken.

Geïnteresseerden kunnen direct online bestellen of contact opnemen voor hun stamppotbuffet in Berkel-Enschot en omgeving.

Bestel je eigen pakket