Partyverhuur Waalwijk

Partyverhuur Waalwijk

Wie houdt er nu niet van een feestje? De voorpret begint met de uitnodiging en daarna met de voorbereiding. Die voorbereiding is het grootste werk, maar samen met partyverhuur Donders Catering lukt het zeker om een geslaagd feest neer te zetten. Onze partyverhuur strekt zich uit tot in Waalwijk, Udenhout, Oisterwijk, Haaren en omgeving.

Eten, drinken, bestek?
Ieder feestje vergt voorbereiding. Er moet nagedacht worden over het eten, de hapjes, de drankjes en de inrichting. Buiten de catering kan afhankelijk van de omvang van de gelegenheid nog meer nodig zijn. Denk hierbij aan de inrichting: tafels en stoelen. Of aan borden en bestek. Zijn er spullen nodig of hebben we alles in huis? Wij helpen graag een handje met de partyverhuur in Waalwijk en omgeving.

Groot assortiment
Donders Catering partyverhuur is specialist in catering en leveren van benodigdheden voor elke feestelijke gelegenheid. Voor u en uw gezelschap verzorgen wij het liefst de complete aangelegenheid. Alle benodigdheden kunnen wij verzorgen, zoals statafels, een barbecue, wokpan of grill. Vanuit onze eigen slagerij bereiden wij ons vlees en de salades. De kwaliteit en smaak is hierdoor te onderscheiden van andere cateraars. We werken met ambachtelijke producten. U kunt ervan op aan dat ons complete aanbod van goede kwaliteit is.

Partyservice op maat
Donders Catering is in de partyverhuur in Waalwijk, Udenhout, Oisterwijk, Haaren en omgeving een bekende naam. Onze klantenkring heeft een enorme groei doorgemaakt door de jaren. Zij is bekend met onze service en mogelijkheden. Iedere klant is bij ons koning; vaste en nieuwe klanten die ons voor het eerst benaderen. Donders Catering zorgt ervoor dat u uw aandacht volledig kunt richten op uw gasten en de gezelligheid. Dat wordt een topfeest!

Ambachtelijke slager
Partyverhuur Donders heeft voor gelegenheden in Waalwijk alles in huis om samen met u een topevenement te realiseren. Complete buffetten -koud en warm-, wokschotels en heerlijke menu’s: we verzorgen het allemaal tot in de puntjes! Mede doordat wij gediplomeerd slager zijn kunt u de heerlijkste smaken van ons verwachten. Om de vingers bij af te likken! Bovendien bereiden wij al onze barbecue- en vleesgerechten op een ambachtelijke manier. Onze partyverhuur in de regio Waalwijk is er om een hoop extra werk van u over te nemen zodat u zoveel mogelijk kunt genieten van uw feestelijke moment.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?
Alles over onze partyverhuur in Waalwijk en omgeving is te lezen op onze website. Als u nog vragen heeft kunt u altijd bellen en vragen naar onze mogelijkheden.

Bestel je eigen pakket