Partyverhuur Tilburg

Partyverhuur Tilburg

Waarom u ook een feestje viert: een feest is altijd gezellig. Het begint met het versturen van de uitnodiging en daarna komt het plezier van de voorbereiding. Donders Catering helpt u daarbij een handje met partyverhuur in Tilburg, Dongen, ’s-Gravenmoer, Kaatsheuvel en omgeving.

Eten, drinken, bestek?
De inkoop voor het eten, de hapjes en de drankjes dat vergt wel wat tijd en energie en de een is hier wat beter in dan de ander. Afhankelijk van de grootte van de gelegenheid kan buiten de catering nog veel meer nodig zijn. Je komt voor allerlei vragen te staan. Wat hebben we dan allemaal nodig? Kunnen we onze gasten zo ontvangen? Hoeveel tafels hebben we? De voorbereidingen van een feestelijke aangelegenheid zijn leuk en aan veel details moet gedacht worden.

Groot assortiment
Donders Catering is specialist in de partyverhuur in TiIburg en omgeving. Wij verzorgen voor u en uw gezelschap het liefst de complete aangelegenheid. Op culinair gebied en ook voor de inrichting hebben wij alles in huis. Zoals statafels, een barbecue, wokpan of grill. Onze vlees en salades leveren we vanuit onze eigen slagerij. We werken in de keuken met ambachtelijke producten. Ons complete aanbod is van goede kwaliteit en de spullen zijn degelijk.

Partyservice op maat
Donders Catering is in de partyverhuur in Tilburg, Dongen, ’s-Gravenmoer, Kaatsheuvel en omgeving een bekende naam. Inmiddels is de klantenkring enorm gegroeid. Families, bedrijven, sportclubs, verenigingen en andere gezelschappen weten ons al jaren te vinden. Onze vaste klanten zijn bekend met onze mogelijkheden en met de service die wij bieden. En iedere klant is koning, of deze nu al jaren bij ons komt, of voor het eerst contact met ons heeft gezocht. Wij ontnemen u werk en ontlasten u zodat u zich voor honderd procent kunt richten op uw gasten en de sfeer. Heerlijk toch?

Ambachtelijke slager
Partyverhuur Donders heeft voor gelegenheden in Tilburg alle ingrediënten in huis om een topdag te realiseren. Wij verzorgen complete buffetten, wokschotels en heerlijke menu’s. Wij onderscheiden ons van andere cateraars omdat wij gediplomeerd slager zijn. Bovendien bereiden wij onze barbecue- en vleesgerechten op ambachtelijke wijze. Alles, ook sausjes en kruidenboter, wordt in de eigen keuken gemaakt. Het aanbod is breed. Onze partyverhuur in de regio Tilburg kan veel voor u verzorgen, een hoop extra werk van u overnemen en samen met u een fantastisch feest neerzetten.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?
Op onze website leest u alles over onze partyverhuur in Tilburg en omgeving. Inclusief alle gerechten die wij kunnen verzorgen. Heeft u vragen neem dan contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden.

Bestel je eigen pakket