Partyverhuur Berkel-Enschot

Partyverhuur Berkel-Enschot

Heeft u iets te vieren? Een feestje geven is altijd gezellig! Alles begint bij de uitnodiging. Na het verzenden van die uitnodigingen komt de volgende stap: de voorbereiding van uw onvergetelijke dag. Wij vinden het een eer om hieraan mee te mogen werken.

Wat willen we?
Bij de voorbereidingen komen een aantal vragen altijd om de hoek kijken: Wat willen we als eten aanbieden? En wat hebben we daar allemaal voor nodig? Hebben we alles in huis om iedereen te kunnen ontvangen? Het voorbereiden van een feestelijke aangelegenheid is heel leuk maar kost ook tijd en dan is het fijn als iemand even meedenkt. Donders Catering helpt graag om de inkoop en de verdere voorbereiding voor uw feestelijke gelegenheid een stukje makkelijker te maken.

Alles in huis
Als specialist in de partyverhuur van Berkel-Enschot en omgeving verzorgen we voor u en uw gezelschap graag de complete gelegenheid. Op culinair gebied en op het gebied van de benodigdheden, zoals statafels, barbecue of een bar. Wij werken vanuit onze eigen slagerij en keuken met ambachtelijke producten. Daarnaast leveren wij benodigdheden van degelijke en goede kwaliteit.

Voor iedereen
Donders Catering is een bekende naam in de partyverhuur in Berkel-Enschot, Veen, Made, Wijk en Aalburg, Andel, Waspik en omgeving. We hebben inmiddels een trouwe vaste klantenkring opgebouwd. Onze klanten zijn families, bedrijven, sportclubs, verenigingen en andere gezelschappen. Zij weten ons ieder jaar te vinden en zijn bekend met onze mogelijkheden en service. Iedere klant, bestaand of nieuw, is bij ons koning. Wij zijn er om u een hoop werk te ontnemen en u te laten genieten van het feestelijke moment en de voorbereidingen.

Ambachtelijke slager
Donders Catering, voorheen Partyverhuur Joost Donders, heeft voor gelegenheden in Berkel-Enschot, en in Veen, Made, Wijk en Aalburg, Andel, Waspik en omgeving alles in huis voor een topdag. Wij verzorgen complete warme en koude buffetten, wokschotels en tapas menu’s van verschillende groottes. Waar wij ons mee onderscheiden van andere cateraars is dat wij gediplomeerd slager zijn: voor u bereiden we onze barbecue- en vleesgerechten ambachtelijk. En onze sausjes en kruidenboter uit eigen keuken zijn om je vingers bij af te likken! Onze partyverhuur in de regio Berkel-Enschot zou niet compleet zijn, zonder ook wokpannen en grills aan te bieden.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?
Kijk voor partyverhuur in Berkel-Enschot en omgeving rustig rond op onze website. Daar vindt u alle gerechten die wij kunnen verzorgen.
Bekijk ons assortiment of neem contact op en vraag naar onze mogelijkheden van onze partyverhuur in Berkel-Enschot en omgeving.

Bestel je eigen pakket