Lunch bestellen Waalwijk

Lunch bestellen Waalwijk

Donders Catering helpt graag een handje met partyverhuur of een lunch bestellen in Waalwijk, Udenhout, Oisterwijk of Haaren. De voorbereiding van een feest of bijeenkomst vergt zo veel minder tijd en energie!

U kunt een lunch bestellen in Waalwijk bij Donders Catering. We zorgen voor heerlijke, vers belegde broodjes. We beleggen de verse broodjes met het vlees uit onze eigen slagerij. De broodjes kunt u bestellen voor een lunch tijdens uw evenement of voor een bepaalde gelegenheid. Voor tijdens een vergadersessie van een grote groep mensen bijvoorbeeld.

Ontzorgen
Voor de inkoop van een uitgebreide lunch moet je allereerst goed weten wat je gaat maken en wat je dan daarvoor nodig hebt. En hoeveelheden kennen. Daarna dien je je af te vragen wanneer dat moet worden bereid. Misschien heeft u wel helemaal geen tijd om dat allemaal te doen. De zorg voor een lunch voor een grote groep is leuk, maar best lastig. Een lunch bestellen vanuit Waalwijk bij Donders Catering kan dan een uitkomst zijn.

Alles in huis
Donders Catering heeft buiten de vers bereide lunches voor uw gezelschap complete partycatering. Het is de partycatering-specialist van Waalwijk en omgeving. In onze eigen slagerij maken we alles klaar, op ambachtelijke wijze. We hebben veel meer te bieden, zoals statafels, een wok, koelkast of bar. We streven een uitstekende kwaliteit en service na.

Voor iedereen
Lunch bestellen? Donders Catering is bekend in Waalwijk, maar ook in Udenhout, Oisterwijk of bijvoorbeeld Haaren. Elk denkbaar gezelschap bestelt bij ons een omvangrijke lunch met verse belegde broodjes. Zij zijn bekend met onze mogelijkheden en kennen de service die wij altijd nastreven. Bij ons is iedere klant koning, nieuw of bestaand. Een heleboel werk kunnen wij van u overnemen en u ontlasten.

Ambachtelijke slager
Donders Catering heeft voor allerlei gelegenheden en waar dan ook in de regio, alles in huis om u een zorgeloos evenement te bezorgen. De catering kunt u volledig loslaten. Joost Donders is een gediplomeerd slager en bereidt onze barbecue- en vleesgerechten op een ambachtelijke wijze. Naast het vlees, maken we ook de sausjes en kruidenboter zelf in onze eigen keuken. Daar lik je je vingers bij af! Er kan veel: zelfs een lunch bestellen in de regio Waalwijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wilt u graag een goede lunch bestellen in Waalwijk en of ergens anders in Brabant, bekijk dan eens op onze website wat we kunnen bereiden. Vraag gerust naar onze vers belegde broodjes en de mogelijkheden voor het verzorgen van een lunch.

Bestel je eigen pakket