Lunch bestellen Tilburg

Lunch bestellen Tilburg

Voordat een gelegenheid plaats vindt, neemt eerst de voorbereiding wat tijd in beslag. Donders Catering helpt u hier graag bij. Met partyverhuur of een lunch bestellen in Tilburg, Dongen, ‘s-Gravenmoer en Kaatsheuvel en omgeving. We hebben heerlijke, vers belegde broodjes. We beleggen ze met vlees uit onze eigen slagerij. Voor een lunch tijdens uw evenement of gelegenheid. Of voor tijdens een vergadersessie bijvoorbeeld.

Dat nemen wij uit handen
Om inkopen te doen voor een uitgebreide lunch voor een grote groep moet je goed weten wat je gaat maken en wat je daarvoor nodig hebt. En dan is er nog de vraag wanneer je dat moet gaan bereiden. En of er voldoende tijd is om dat te doen. Leuk om te doen, maar een lunch bestellen vanuit Tilburg bij Donders Catering is dan toch een uitkomst. U hoeft alleen maar door te geven om hoeveel personen het gaat en of er bijzonderheden zijn, zoals dieetvoorschriften, en wij regelen de rest.

Alles in huis
Donders Catering heeft naast vers bereide lunches voor uw gezelschap complete partycatering. Het is de partycatering-specialist van Tilburg en omgeving. Alles maken we klaar in onze eigen slagerij en keuken. En alles op ambachtelijke wijze. Maar we hebben meer te bieden, zoals statafels, een barbecue of bar. Een uitstekende kwaliteit dat is waar wij voor gaan en voor staan.

Voor iedereen
Lunch bestellen? Donders Catering is bekend in Tilburg, maar ook in Dongen, ‘s-Gravenmoer en Kaatsheuvel. Families, bedrijven of sportclubs: elk denkbaar gezelschap bestelt een omvangrijke lunch met verse belegde broodjes bij Donders Catering. Zij kennen onze mogelijkheden en ze kennen de service die wij altijd willen bieden. Iedere klant is bij ons koning. Wij kunnen een heleboel werk van u overnemen en u ontlasten.

Ambachtelijke slager
Donders Catering heeft voor gelegenheden waar dan ook in de regio alles in huis om u een zorgeloos evenement te bezorgen. U kunt de catering volledig loslaten.
Joost Donders is gediplomeerd slager en wil onze barbecue- en vleesgerechten op een ambachtelijke wijze bereiden. Niet alleen het vlees, ook de sausjes en kruidenboter maken we in de eigen keuken. En die zijn zo lekker dat je je vingers er bij aflikt! Er kan veel: zelfs een lunch bestellen in de regio Tilburg.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wilt u een lunch bestellen in Tilburg en omgeving of elders in Brabant, kijk dan eens op onze website. Vraag gerust naar onze mogelijkheden en vers belegde broodjes.

Bestel je eigen pakket