Lunch bestellen Drunen

Lunch bestellen Drunen

Wilt u een lekkere lunch bestellen in Drunen of omgeving? Dan kunt u bij Donders Catering terecht. Wij zorgen voor heerlijke, vers belegde broodjes. De broodjes worden belegd met vleeswaren uit onze eigen slagerij. U weet dan zeker dat u verse broodjes serveert tijdens de lunch. Of u nu een vergadering heeft met een grote groep mensen of een lunch wilt verzorgen tijdens een feestje of evenement, bij Donders Catering kunt u een complete lunch bestellen. In Drunen maar ook in Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout en omgeving staan wij voor u klaar.

Geen zorgen maar een lekkere lunch

Zelf een lunch maken voor een grote groep mensen klinkt redelijk eenvoudig. Toch moet u aan veel dingen denken. Wat wilt u gaan maken en hoeveel heb je nodig voor een bepaald aantal personen? Als u een lunch bestelt bij Donders Catering hoeft u nergens meer over na te denken. Wij weten precies wat er nodig is voor een geslaagde lunch. En we bezorgen het ook nog eens op het gewenste tijdstip bij u thuis of op het bedrijf. Als dat geen service is! Een lunch bestellen in Drunen is nog nooit zo lekker en eenvoudig geweest.

Partycatering

Naast een complete lunch kunt u bij Donders Catering ook terecht voor partyverhuur. Wat houdt dat in? U kunt bij ons terecht als u statafels, stoelen, borden, bestek, een koelkast of bar nodig heeft. Maar we verzorgen ook partycatering. Van warme en koude buffetten tot barbecuemenu’s en vleesschotels. Alles is mogelijk om uw evenement tot een succes te maken. U hoeft zich geen zorgen meer te maken als u een feest of bedrijfsevenement organiseert, wij nemen u alles uit handen. Makkelijker kan toch niet?

Vaste klantenkring

Wilt u een lunch bestellen? In Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout en omgeving staat Donders Catering goed aangeschreven. Wij hebben inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd van tevreden klanten. Wij hebben service en kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan. Alle broodjes en vleesgerechten worden op een ambachtelijke wijze gemaakt in onze eigen slagerij. Ook de sauzen en bijvoorbeeld de kruidenboter worden door ons zelf gemaakt. Zo weten we zeker dat we u de gewenste kwaliteit kunnen bieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden

Wilt u graag een uitgebreide lunch bestellen in Drunen of ergens anders in Brabant, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan belegde broodjes die we graag bij u bezorgen. Maar er is nog veel meer mogelijk. Wij vertellen u er graag over.

Bestel je eigen pakket