Lunch bestellen Berkel-Enschot

Lunch bestellen Berkel-Enschot

De mogelijkheden van Donders Catering zijn uitgebreid. Maar wilt u alleen een lunch bestellen, in Berkel-Enschot, Veen, Made, Wijk en Aalburg, Andel, Waspik of omgeving, dan kan dat ook. Wij maken de lekkerste broodjes klaar. Met vlees uit de eigen slagerij. Voor de gasten op uw gelegenheid, of voor tijdens een dag met vergaderingen bijvoorbeeld.

Dat nemen wij uit handen
Wat ga ik maken? Hoe zorg ik voor variatie? Hoeveel heb ik eigenlijk nodig? Wanneer ga ik het klaarmaken? En dan niet te vergeten nog de zorg voor het drinken en de verdere voorbereiding. Het is leuk om voor meerdere mensen een lunch te verzorgen, maar het kost wel tijd, aandacht en energie. Een lunch bestellen in Berkel-Enschot bijvoorbeeld is dan een goed idee!

Alles in huis
Een lunch bestellen bij de specialist van Berkel-Enschot en omgeving? We hebben bij Donders Catering ook mooie lunches voor uw gezelschap. En misschien wilt u het leuk aankleden? Ook hebben we nog meer te bieden, zoals statafels, barbecue of een bar. Een lunch bereiden we vanuit onze eigen slagerij en in de keuken waar we werken met ambachtelijke producten. Verwacht van ons een uitstekende kwaliteit.

Voor iedereen
Donders Catering is een bekende in de partyverhuur in Berkel-Enschot, maar ook in Veen, Made, Wijk en Aalburg, Andel en Waspik. Onze vaste klantenkring bestaat uit families, bedrijven, sportclubs, verenigingen en elk ander denkbaar gezelschap. Zij zijn bekend met onze mogelijkheden en de service die wij iedere klant bieden. Elke nieuwe klant en elke bestaande klant is bij ons koning. Wij staat klaar om een heleboel werk van u over te nemen en u te ontlasten.

Ambachtelijke slager
Donders Catering heeft voor gelegenheden in Berkel-Enschot alles in huis om u een topdag te bezorgen zonder zorgen over het eten. Onze complete warme en koude buffetten, wokschotels en tapas menu’s zijn er in verschillende groottes. Joost Donders wil als gediplomeerd slager onze barbecue- en vleesgerechten ambachtelijk bereiden. Niet alleen het vlees, ook de sausjes en kruidenboter worden in de eigen keuken klaargemaakt. En die zijn zo lekker! Er is veel mogelijk bij Donders Catering. Zelfs een lunch bestellen in de regio Berkel-Enschot.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wilt u een lunch bestellen in Berkel-Enschot en omgeving, kijk dan rustig rond op onze website. Daar ziet u alles wat wij kunnen bereiden en welke lunches er mogelijk zijn. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Bestel je eigen pakket