Koud buffet Waalwijk

Koud buffet Waalwijk

U dacht aan een koud buffet voor uw gelegenheid in Waalwijk, Veen, Wijk en Aalburg, Waspik, Made, Andel en omgeving? Dan denkt Donders Catering als cateringspecialist van de Brabantse regio graag met u mee. Uw koud buffet in Waalwijk en omgeving is bij ons in goede en ervaren handen.

Donders Catering gaf en geeft nog altijd zijn naam en zijn leven aan het cateringbedrijf. Samen met een goed team verzorgt hij dag in dag uit de culinaire verwennerij die bedrijven, verenigingen, families en andere gezelschappen van hem gewend zijn. Donders is slager van beroep en dat maakt de vleesafdeling van zijn buffetten tot specialiteit. De overige gerechten en hapjes zijn trouwens absoluut geen bijzaak, want ook die worden met smaak, liefde en precisie klaar gemaakt. Zo staat er in combinatie met ondersteunende materialen en benodigdheden een compleet buffet voor een schappelijke prijs.

Wij spreken graag een levertijd met u af en zorgen dat uw koud buffet in bijvoorbeeld Waalwijk op tijd klaar kan staan. In goed overleg met klanten kunnen we ook altijd voor een op maat gemaakt buffet zorgen.

Nu is een koud buffet niet het enige dat Donders Catering kan verzorgen. Wij doen nog veel meer! In onze eigen slagerij maken we niet alleen heerlijke koude gerechten klaar, maar maken wij ook prachtige warme buffetschalen op. We werken daarvoor uitsluitend met verse kwalitatief hoogstaande producten. En wat te denken van een heerlijk tapa’s menu? Zalige kleine hapjes, warm en koud. In onze keuken kunnen we ook een heerlijke soep bereiden. Wij weten zeker dat uw gasten zich door u verwend voelen.

Maar ook voor het bestellen van een lunch of bedrijfscatering steken we graag de handen uit de mouwen. Vers belegde broodjes met misschien ook die lekkere soep erbij. De mogelijkheden en combinaties zijn naar uw wensen in te vullen. Voor een warm en koud buffet en al onze andere menu’s bespreken we vooraf met u wat de wensen zijn zodat wij met het beste voorstel kunnen komen.

U kunt ons met vragen of wensen bereiken via de contactgegevens op de website, en daar kunt u desgewenst ook direct uw koud buffet bestellen.

Bestel je eigen pakket