Koud buffet Tilburg

Koud buffet Tilburg

U dacht aan een koud buffet voor uw gelegenheid in Tilburg, Dongen, ’s-Gravenmoer, Kaatsheuvel en omgeving? Dan denkt Donders Catering als dé cateringspecialist van Brabant graag met u mee.
Uw koud buffet in Tilburg en omgeving is bij ons in goede en gepassioneerde handen.

Joost Donders gaf en geeft nog altijd zijn leven en zijn naam aan het cateringbedrijf. Samen met een ervaren team verzorgt hij elke dag weer de culinaire verwennerij die verenigingen, bedrijven, families en andere gezelschappen van hem gewend zijn. Donders is slager van beroep en dat betekent dat de vleesafdeling van zijn buffetten een specialiteit op zich is. De overige hapjes, gerechten en sauzen zijn trouwens absoluut geen bijzaak, want ook die worden met smaak, aandacht en liefde klaar gemaakt.

Wij spreken graag de details van de levering met u af en zorgen dat uw koud buffet in bijvoorbeeld Tilburg op tijd klaar staat. In samenspraak met klanten kunnen we ook altijd een op maat gemaakt buffet verzorgen.

Een koud buffet is niet wat Donders Catering alleen maar op aanvraag kan verzorgen. Nog veel meer kunnen wij voor u bereiden en voorbereiden! In de eigen slagerij maken we heerlijke koude gerechten klaar, maar dat niet alleen: we maken hier tevens prachtige warme buffetten op. En daarvoor werken we uitsluitend met verse producten van hoge kwaliteit. Een heel ander buffet krijgt u wanneer gekozen wordt voor onze tapa’s menu’s? Dit bestaat uit heerlijke, kleine hapjes, zowel warme als koude. En wie houdt er nu niet van een lekker soepje? Wij in ieder geval wel! We maken deze graag vers voor uw gasten.

Maar ook kunt u Donders Catering benaderen voor het bestellen van een lunch. We bieden vers belegde broodjes. Die kunnen aangevuld worden met de heerlijke soep(en). Voor een warm en koud buffet en al onze andere menu’s bespreken we vooraf met u wat de wensen zijn zodat wij met het beste voorstel kunnen komen. Zo bieden we u met een aanvulling van ondersteunende materialen en benodigdheden, zoals de borden en het bestek, een compleet buffet voor een schappelijke prijs.

U kunt ons met wensen of vragen bereiken via de contactgegevens op de website, en daar mag u desgewenst ook meteen uw koud buffet bestellen.

Bestel je eigen pakket