Koud buffet Drunen

Koud buffet Drunen

Heeft u iets te vieren en wilt u uw gasten trakteren op een overheerlijk koud buffet? In Drunen kan Donders Catering daarvoor zorgen. Wij zijn de cateringspecialist in Brabant en verwennen u graag op culinair gebied. U vindt bij ons verschillende heerlijke buffetten, barbecuemenu’s en vlees- en vissalades. Allemaal klaargemaakt in onze ambachtelijke slagerij. Voor een koud buffet in Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout en omgeving moet u bij ons zijn.

Specialist op het gebied van catering

Bij een goed feest horen natuurlijk drank en hapjes. Wilt u uw gasten, personeel of vrienden eens goed verwennen? Dan is een koud buffet een idee. In Drunen komen we het graag bij u thuis of op locatie bezorgen. U hoeft nergens aan te denken, wij zorgen overal voor. Wij spreken graag een datum en tijd met u af en zorgen dat al het lekkers op tijd bij u is. Donders Catering is ook specialist op het gebied van partyverhuur dus we kunnen eventueel ook voor extra statafels, bestek, borden en zelfs een koelkast of bar zorgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij leveren namelijk alleen maar maatwerk. Maar ook voor bedrijfscatering en het bestellen van broodjes of een complete lunch kunt u bij ons terecht.

Ambachtelijke slagerij

Donders is slager van beroep en dat proef je direct. Vleesgerechten zijn onze specialiteit. We werken alleen met ambachtelijke producten en alle gerechten worden in onze eigen slagerij gemaakt. U vindt bij ons alleen maar kwaliteit, alles wordt dan ook zelf gemaakt, van de sauzen en kruidenboter tot de soepen en vleesgerechten. We hebben niet voor niets een vaste en tevreden klantenkring opgebouwd die geniet van ons koud buffet. In Drunen, maar ook in Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout en omgeving.

Veel keuze

Een koud buffet heeft vele mogelijkheden. U kunt kiezen voor heerlijke verse vleeswaren, vis- en vleessalades en lekkere broodjes met bijvoorbeeld kruidenboter. U kunt uw koude buffet ook uitbreiden met warme gerechten. Ook hier zijn er weer verschillende mogelijkheden. Van kipsaté tot varkenshaas of een lekkere soep, informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij houden altijd rekening met de wensen van de klant, want bij ons is de klant altijd koning.

Benieuwd naar de mogelijkheden

Wilt u graag een koud buffet bestellen in Drunen of ergens anders in Brabant, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende vleeswaren en broodjes die we graag bij u bezorgen. Maar er is nog veel meer mogelijk. Wij vertellen u er graag over.

Bestel je eigen pakket