Koud buffet Berkel-Enschot

Koud buffet Berkel-Enschot

U dacht aan een koud buffet voor uw gelegenheid in Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Haaren en omgeving? Dan denkt Donders Catering als cateringspecialist van midden Brabant graag met u mee.
Uw koud buffet in Berkel-Enschot en omgeving is bij ons in ervaren en gepassioneerde handen.

Donders Catering gaf ooit zijn naam en tegenwoordig geeft hij nog altijd zijn leven aan het cateringbedrijf. Samen met een ervaren team verzorgt hij elke dag weer de culinaire ambachtsproducten die families, verenigingen, bedrijven en andere gezelschappen van hem gewend zijn. Donders is slager van beroep en dat betekent dat de vleesafdeling van zijn buffetten een uitblinker is. De andere hapjes, gerechten en bijgerechten zijn overigens geen bijzaak, want ook die worden met smaak, aandacht en liefde klaar gemaakt. Zo bieden we u een compleet buffet inclusief ondersteunende materialen en benodigdheden voor een schappelijke prijs.

Wij spreken graag de details van de levering met u af en garanderen dat uw koud buffet in bijvoorbeeld Berkel-Enschot op tijd klaar staat.

In samenspraak met klanten kunnen we natuurlijk ook een op maat gemaakt buffet leveren. We hebben heel veel opties in huis. Want een koud buffet dat is niet het enige wat Donders Catering kan verzorgen wanneer er een aanvraag is. We kunnen u op nog veel meer manieren ondersteunen. Alle gerechten maken wij klaar in onze eigen slagerij. De heerlijke, koude gerechten, maar dat niet alleen: ook prachtige warme buffetten maken we in onze keuken klaar. En alles wat we klaarmaken, doen we met verse producten van hoge kwaliteit.

Wilt u liever kiezen voor onze tapa’s menu’s met heerlijke, kleine warme en ook koude hapjes? Of een verse bereide seizoensoep op tafel? We maken in onze eigen keuken alles vers voor uw gasten.
Donders Catering kunt u ook benaderen voor alleen het bestellen van een lunch voor meerdere personen. We zorgen dan voor vers belegde broodjes. En daar kan dan altijd ook een heerlijke soep bij besteld worden.

Graag hebben we het vooraf met u over uw wensen zodat we met een gepast voorstel kunnen komen. We bekijken om wat voor gelegenheid het gaat, hoeveel gasten u uitnodigt, welk moment van de dag het wordt gehouden, wat uw voorkeur is enzovoorts.

U kunt ons met vragen of wensen bereiken via de contactgegevens op de website, en daar mag u eventueel ook direct uw complete buffet bestellen.

Bestel je eigen pakket