Koelkast huren Waalwijk

Koelkast huren Waalwijk

Donders Catering denkt aan alles: heb je een extra koelkast nodig, dan huur je die ook gewoon bij ons. Simpel, makkelijk en compleet verzorgd. Dat is waar wij voor staan. En daarvoor denken we graag een stapje verder. Een koelkast huren in Waalwijk en omgeving is zo’n extra service die we graag bieden.

Een koelkast huren maakt de opslag van al het extra eten en drinken mogelijk, want dat past nooit in de eigen koelkast. Buiten onze cateringservice waar we je de heerlijkste buffetten met salades, vlees, sauzen en soepen voorschotelen, doen we dus nog veel meer. Tafels, stoelen, een bar of een grill, ja zelfs een extra koelkast huren kan in Waalwijk, Udenhout, Oisterwijk en Haaren. We willen dat iedere gelegenheid tot in de puntjes is verzorgd.

Compleet assortiment
Het is fijn om wat hulp te krijgen bij het organiseren van een feestje. Donders Catering heeft alles om de complete inrichting te verzorgen en om alle zorgen en voorbereiding op culinair gebied van u over te nemen. In onze keuken werken we op ambachtelijke wijze. We hebben een eigen slagerij en daar bereiden we zelf al ons vlees. We werken met ambachtelijke producten van een goede kwaliteit. U kunt lekker genieten, dat is fijn toch?

Voor iedereen
Iedereen die Donders Catering kent weet dat een koelkast huren mogelijk is in Waalwijk, maar ook in Udenhout, Oisterwijk, Haaren en omgeving. Onze trouwe klanten zijn families, bedrijven, sportclubs, verenigingen en andere gezelschappen. Ze weten wat ze kunnen verwachten en en ze kennen onze uitgebreide service. Klant is koning en u wordt ook zo behandeld. Of u nu nieuw bent of al jaren bekend bent met ons.

Ambachtelijke slager
We zijn gegroeid tot de bekendste barbecue- en buffetspecialist in de regio. Ons assortiment is breed: van een buffet met vlees, soep en salades, tot een volledig tapas menu en het huren van benodigdheden zoals tafels. Wilt u daarbij ook een koelkast huren in Waalwijk of omgeving? We doen er alles aan om voor om u een topevenement in eigen huis, tuin of op locatie te bezorgen. En wij schotelen de heerlijkste gerechten en smaken voor. Dat smaakt naar meer!

Benieuwd wat kan?
Wilt u graag naast de catering ook een koelkast huren in Waalwijk? Wilt u uw gasten trakteren op onze heerlijke tapas, salades of soepen? Ons complete assortiment is te lezen op onze website. We hebben enorm veel keuze. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten!

Bestel je eigen pakket