Koelkast huren Tilburg

Koelkast huren Tilburg

Je zou het misschien niet meteen bedenken, maar een koelkast huren kan ook al bij Donders Catering. Omdat je voor een feestje veel eten en drinken in huis haalt, heb je ook extra koelruimte nodig. Je redt het echt niet met de ruimte in je eigen koelkast. Aan alles wordt bij Donders Catering gedacht, ook aan die extra koelruimte. Een koelkast huren kan in Tilburg, Dongen, ’s-Gravenmoer, Kaatsheuvel en omgeving.

Buiten onze cateringservice met de heerlijkste buffetten met salades, vlees, sauzen en soepen bijvoorbeeld, kunnen wij ook andere zaken verzorgen. Tafels, stoelen, bar, grill, maar ook een extra koelkast. We staan garant voor een compleet verzorgde gelegenheid. En dat is dus mogelijk inclusief een koelkast huren in Tilburg en omgeving.

Compleet assortiment
Als partycateraar en verhuur van benodigdheden leggen we u graag in de watten met een complete inrichting en op culinair gebied. Wij hebben een eigen slagerij en werken daar en in de keuken op ambachtelijke wijze en met ambachtelijke producten. Een goede en degelijke kwaliteit mag u van ons verwachten. Met ons complete assortiment kunnen wij u ontzorgen zodat u kunt genieten.

Voor iedereen
Donders Catering heeft de naam dat zelfs een koelkast huren mogelijk is in Tilburg, maar ook in Dongen, ‘s-Gravenmoer en Kaatsheuvel. Onze trouwe klanten weten inmiddels deze service te vinden. Het gaat dan voornamelijk om families, bedrijven, sportclubs, verenigingen en andere gezelschappen. Ze kennen onze mogelijkheden en service. Klant is bij Donders Catering koning. En dan maakt het niet uit of u nieuw bent bij ons of al jaren bekend bent.

Ambachtelijke slager
Ooit begonnen als kleine cateraar werden wij de bekendste barbecue- en buffetspecialist in de regio. Van buffet met vlees, soep en salades, tot het huren van tafels of een koelkast huren in Tilburg: voor een topevenement in eigen huis, tuin of op locatie hebben wij alles in huis. Ook schotelen wij de heerlijkste smaken voor. Wedden dat u uw vingers er bij aflikt? Wij bereiden alles voor en zijn er om u een hoop extra werk uit handen te nemen.

Benieuwd wat kan?
WIlt u buiten de catering ook graag een koelkast huren in Tilburg? Of iets anders nodig, zoals statafels? Of geen kans om te koken en wilt u uw gasten onze heerlijke salades, tapas menu’s of soepen voorschotelen? Ons complete assortiment staat op onze website. Laat u inspireren door onze keuzes. Indien u meer vragen heeft of wilt sparren over de mogelijkheden dan kunt u altijd bellen.

Bestel je eigen pakket