Koelkast huren Drunen

Koelkast huren Drunen

Heeft u extra koelruimte nodig voor een feest of evenement? Dan is een koelkast huren de perfecte oplossing. In Drunen kunt u dan terecht bij Donders Catering. Wij zijn specialist op het gebied van catering en partyverhuur. Houdt u drank en etenswaren koel zonder hoge aanschafkosten voor een nieuwe koelkast te betalen. Of u nu een bedrijfsfeest of huwelijksfeest wilt geven, u kunt bij ons altijd de juiste koelkast huren. Of dat nu in Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout of omgeving is.

Alles in huis

Als u veel gasten ontvangt, zult u ook veel drank en hapjes moeten koelen. Uw eigen koelkast volstaat dan niet. U heeft extra koelruimte nodig. Een nieuwe koelkast aanschaffen is helemaal niet nodig en ook nog eens duur. Huur gewoon een koelkast zodat u tijdelijk extra koelruimte heeft. Maar u kunt bij Donders catering ook terecht als u extra tafels, stoelen, of bestek nodig heeft. Wij hebben alles in huis wat u nodig heeft om een onvergetelijk feest te kunnen geven. Donders Catering staat garant voor een complete verzorging, inclusief een koelkast huren in Drunen en omgeving.

Houd uw hoofd koel

Donders Catering is niet alleen een specialist op het gebied van catering maar ook in partyverhuur. Wij zorgen dat u uw hoofd koel kunt houden tijdens uw feest. Niet alleen door te zorgen voor de inrichting, maar ook voor de hapjes. Wij werken vanuit onze eigen slagerij met ambachtelijke producten. Geniet bijvoorbeeld van onze warme en koude buffetten, barbecue menu’s of heerlijke hapjes. We maken ook overheerlijke salades om een feest helemaal compleet te maken. Of u nu een feest geeft op uw bedrijf of in uw achtertuin, met Donders Catering wordt het een feestje om nooit meer te vergeten.

Service en kwaliteit

Als u een koelkast wilt huren in Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout en omgeving, kunt u dus bij ons terecht. Wij hebben verschillende soorten koelkasten en bezorgen deze bij u thuis op de gewenste datum. Service hebben we hoog in het vaandel staan. Daarom hebben we ook een vaste en trouwe klantenkring opgebouwd. En nog steeds mogen we nieuwe klanten ontvangen die van onze goede service gehoord hebben. Want bij Donders Catering is de klant nog altijd koning!

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Koelkast huren in Drunen of bent u op zoek naar statafels, borden en bestek? En wilt u ze ook nog verrassen met een lekkere salade of buffet? Informeer gerust naar de mogelijkheden bij Donders Catering. Wij staan graag voor u klaar.

Bestel je eigen pakket