Koelkast huren Berkel-Enschot

Koelkast huren Berkel-Enschot

Je zou het op het eerste gezicht niet denken, maar zelfs het huren van een koelkast behoort bij Donders Catering tot de mogelijkheden. Veel gasten op je gelegenheid, betekent ook dat meer eten en drinken koel moet worden gehouden. De eigen koelkast is dan niet groot genoeg. Joost Donders denkt aan alles, zelfs aan die extra koelruimte. Een koelkast huren kan in Berkel-Enschot, maar ook in Veen, Made, Wijk en Aalburg, Andel en Waspik.

Wanneer je veel gasten ontvangt, dien je ook een hoop spullen in huis te hebben. Voldoende tafels, stoelen, een bar en barbecue misschien. Buiten onze cateringservice kunnen wij dit allemaal voor u verzorgen. Donders Catering staat garant voor een complete verzorging, inclusief een koelkast huren in Berkel-Enschot en omgeving.

Alles in huis
Als specialist in de partycatering en -verhuur verzorgen we voor u en uw gezelschap graag alles op gebied van inrichting en op culinair gebied. Wij werken vanuit onze eigen slagerij en keuken met ambachtelijke producten. Daarnaast leveren wij benodigdheden van degelijke en goede kwaliteit. Wij hebben alles in huis om u te ontzorgen en u kunt genieten.

Voor iedereen
Donders Catering staat erom bekend dat zelfs een koelkast huren mogelijk is in Berkel-Enschot, maar ook in Veen, Made, Wijk en Aalburg, Andel of Waspik. Een trouwe vaste klantenkring weet inmiddels deze service te vinden. Families, bedrijven, sportclubs, verenigingen en andere gezelschappen zijn onze klanten die kiezen voor onze mogelijkheden en service. Bij ons geldt: klant is koning. Of u nu nieuw bent bij ons of al jaren trouwe klant.

Ambachtelijke slager
Wij veranderden van kleine cateraar tot de bekendste barbecue- en buffetspecialist in de regio. Van buffet met soepen en salades, tot het huren van tafels of een koelkast huren in Berkel-Enschot: we hebben alles in huis voor een topevenement in eigen huis, tuin of op locatie. We verzorgen het allemaal tot in de puntjes.
Als gediplomeerd slager zorgen wij voor de heerlijkste smaken. U likt uw vingers erbij af! Wij bereiden al onze barbecue- en vleesgerechten op een ambachtelijke wijze. Wij zijn er om een hoop extra werk van u over te nemen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?
Koelkast huren in Berkel-Enschot? Of andere dingen nodig, zoals statafels? Of wilt u uw gasten onze heerlijke salades, soepen of tapas menu’s voorschotelen? U vindt ons complete assortiment op onze website. Snuffel maar eens rond en laat u inspireren. Bel gerust om te vragen naar onze mogelijkheden.

Bestel je eigen pakket