Gourmetten Waalwijk

Gourmetten Waalwijk

Sinds de uitvinding van de benodigde toestellen is gourmetten stevig ingeburgerd in de Nederlandse gezinscultuur. Een andere belangrijke eetcultuur is die van het barbecueën met grote gezelschappen. De eerstgenoemde Hollandse eetcultuur lijkt behoorlijk onverenigbaar met de tweede: wie gaat er nu met een groot gezelschap gourmetten?

Het antwoord: de verenigingen, gezelschappen, bedrijven, families en andere groepen die klant zijn bij Donders Catering. Buffetspecialist Donders Catering levert namelijk alle benodigdheden om te gourmetten in Waalwijk, Veen, Wijk en Aalburg, Waspik, Made, Andel en omliggende plaatsen. Daarmee nemen we een heleboel werk, moeite en zorgen weg bij mensen zodat ze zich kunnen richten op gezellig samenzijn. Wie het wel eens heeft geprobeerd weet het: het is een onmogelijk gedoe om zelf alles te regelen zodat grotere gezelschappen rond het gourmetstel een leuke avond hebben. Begin al vast maar met paprika snijden voor Kerst volgend jaar. Donders Catering levert u een tot in de puntjes voorbereid pakket om thuis of op locatie te gourmetten in Waalwijk en omgeving. Zo wordt al het eten klaargemaakt in onze ambachtelijke keuken en slagerij.

Gourmetten en meer…
We verzorgen voor uw gezelschap het complete gourmetfeestje. We zijn specialist in de partyverhuur en voor gourmetten in Waalwijk hebben we alles in huis. We zijn ambachtelijk slager en maken alles klaar vanuit onze eigen slagerij en keuken. Hierdoor bent u zeker van het beste vlees en de beste groenten. Ook de sausjes en kruidenboter maken we zelf. Indien gewenst vullen we de gourmetschotel aan met een mooi warm of koud buffet. Of een verse soep.
En heeft u naast het eten meer nodig, dan kunnen we voor u stoelen, tafels en zelfs een koelkast bezorgen. We hebben alles in huis voor een onvergetelijke middag of avond.

Als u en uw gezelschap willen gourmetten in Waalwijk of omgeving dan kunt u direct online bestellen, of u mag contact opnemen om uw wensen en vragen met ons te delen.

Bestel je eigen pakket