Gourmetten Tilburg

Gourmetten Tilburg

Sinds de uitvinding van de benodigde apparatuur is gourmetten goed geworteld in de Nederlandse gezinscultuur. Een andere veelvoorkomende eetgewoonte is het barbecueën met grote gezelschappen. De eerstgenoemde Hollandse eetcultuur lijkt moeilijk samen te gaan met de tweede, want wie gaat er nu met een groot gezelschap gourmetten?

Het antwoord: de bedrijven, verenigingen, gezelschappen, families en andere klanten van Donders Catering. Buffetspecialist Donders Catering levert namelijk alle benodigdheden om te gourmetten in Tilburg, Dongen, ’s-Gravenmoer, Kaatsheuvel en omliggende plaatsen. Daarmee nemen we een heleboel moeite, werk en zorgen weg bij klanten zodat ze zich helemaal kunnen richten op gezellig samenzijn. Wie het wel eens heeft geprobeerd weet het: het is lastig en veel gedoe om zelf alles te regelen zodat grotere gezelschappen rond het gourmetstel een leuke avond kunnen beleven. Begin al vast maar met champignons snijden voor Kerst volgend jaar. Donders Catering levert u een tot in de puntjes voorbereid pakket om thuis of op locatie te kunnen gourmetten in Tilburg en omgeving. Al het eten wordt bijvoorbeeld klaargemaakt in onze ambachtelijke keuken en slagerij.

Gourmetten en meer…
Wij regelen voor uw gelegenheid het hele gourmetfeest. Omdat we een specialist zijn in de partyverhuur hebben we voor gourmetten in Tilburg alles in huis. Als ambachtelijk slager maken we alles klaar vanuit onze eigen keuken en in de slagerij. U kunt er dus zeker van zijn dat het beste vlees en de beste groenten bij u op tafel komen. De sauzen en kruidenboter bereiden we ook zelf. Iedere gourmet is aan te vullen met een mooi verzorgd warm of koud buffet, inclusief een soep misschien wel. En heeft u meer nodig dan alleen culinaire catering, dan regelen we ook voor u stoelen, tafels en het servies. We werken graag mee aan een onvergetelijke middag of avond voor u en uw gasten. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt en u daarmee zoveel mogelijk ontlasten van het werk.

Als u en uw gezelschap willen gourmetten in Tilburg of omgeving dan mag u direct online bestellen, of u kunt contact opnemen om uw wensen en vragen met ons te delen.

Bestel je eigen pakket