Gourmetten Drunen

Gourmetten Drunen

Zin in gourmetten? In Drunen levert Donders Catering de meest heerlijke gourmetschotels. De gourmetschotel wordt geheel compleet geleverd met salades, sauzen, verse bijgerechten, gemengde wokgroenten en geselecteerd vlees uit onze eigen slagerij. Alles is inclusief zoals borden, bestek, servetten en zelfs de bakplaat. En na afloop doen we ook nog eens de vaat voor u. Makkelijker kunt u het toch niet hebben als u wilt gourmetten. In Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout en omgeving regelen wij alles voor u.

Hollandse traditie

Gourmetten is een heerlijke Hollandse traditie. Met feestdagen verschijnt er in veel huishoudens het gourmetstel op tafel maar ook op andere dagen is gourmetten een goed idee. In Drunen zorgen wij voor een compleet gourmetpakket. Want het is ook mogelijk om met grote gezelschappen te gourmetten. Gezellig met z’n allen aan lange tafels kletsen en genieten van heerlijk eten. Hartstikke leuk om te doen tijdens een bedrijfsfeest of familiedag. Gourmetten klinkt al snel als veel werk maar dat is het helemaal niet als u in zee gaat met Donders Catering. Wij zorgen voor alles, u hoeft eigenlijk alleen maar aan te schuiven. Wij bezorgen alle gourmetpakketten bij u thuis of op locatie.

Gourmetfeest

Wij kunnen ook en compleet gourmetfeest voor u regelen. Als specialist in partyverhuur hebben we namelijk alles in huis om u te helpen. Van tafels tot extra koelruimte, u vindt het allemaal bij Donders Catering. Wij vinden service erg belangrijk dus we bezorgen alles op het gewenste tijdstip thuis en halen het na afloop ook allemaal weer op. Dus als u wilt gourmetten in Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk of Elshout, dan weet u waar u moet zijn.

Eigen slagerij

Donders Catering heeft een eigen slagerij en daar maken we al het vlees zelf klaar. U kunt er dus zeker van zijn dat het beste vlees bij u op het bord komt te liggen. En ook de sauzen en de kruidenboter bereiden we zelf in onze keuken. Op een ambachtelijke manier met verse producten. Wilt u uw gourmetschotel aanvullen met andere producten zoals een koud buffet of een lekker soepje? Ook dat is mogelijk bij Donders Catering. Wij denken altijd met de klant mee hoe we een feest geslaagd kunnen maken.

Nieuwsgierig geworden?

Zoekt u een specialist op het gebied van catering? Dan is Donders Catering het juiste bedrijf. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende pakketten. Als u wilt gourmetten in Drunen kunt u gerust contact opnemen om te informeren naar de verschillende mogelijkheden.

Bestel je eigen pakket