Gourmetten Berkel-Enschot

Gourmetten Berkel-Enschot

Sinds de uitvinding van de benodigde apparatuur heeft het gourmetten zich stevig genesteld in de Nederlandse gezinscultuur. Een andere populaire en tijdloze eetcultuur is het barbecueën met grote gezelschappen. De eerstgenoemde eetcultuur lijkt moeilijk samen te gaan met de tweede. Want wie gaat er nu met een groot gezelschap gourmetten?

Het antwoord: de gezelschappen, bedrijven, verenigingen, families en andere klanten van buffetspecialist Donders Catering. Donders Catering levert namelijk alle benodigdheden om te gourmetten in Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Haaren en omliggende plaatsen. Daarmee nemen we een heleboel zorgen, moeite en werk weg zodat iedereen zich volledig kan richten op het gezellig samenzijn. Wie het wel eens heeft geprobeerd weet dat het lastig is om zelf alles te regelen zodat grotere gezelschappen rond het gourmetstel een leuke avond kunnen beleven. Begin voor Kerst volgend jaar al vast maar met tomaat snijden. Donders Catering levert een compleet voorbereid pakket om thuis of op locatie te kunnen gourmetten in Berkel-Enschot en omgeving. Zo wordt het eten bijvoorbeeld klaargemaakt in onze ambachtelijke keuken en slagerij.

Gourmetten en meer…
Het hele gourmetfeest kunnen wij voor u regelen. Als specialist in de partyverhuur hebben we voor gourmetten in Berkel-Enschot en omgeving alles in huis om u te helpen. De voorbereiding neemt aardig wat tijd in beslag dus het is fijn als we u daarmee kunnen helpen en kunnen ontlasten. We zijn ambachtelijk slager en maken alles zelf klaar in onze eigen keuken en in de eigen slagerij. U kunt er dus heel zeker van zijn dat het beste vlees bij u op het bord zal komen te liggen. Ook de sauzen en kruidenboter bereiden we zelf in eigen keuken. Om je vingers af te likken!
Het is ook een idee om de gourmetschotel aan te vullen met een mooi verzorgd buffet, warm of koud. Daar kan dan ook een verse soep bij of kleine tapa’s hapjes. Alles is mogelijk!

Als u en uw gezelschap willen gourmetten in Berkel-Enschot of omgeving dan kunt u direct online beginnen met bestellen, of u kunt contact opnemen om uw wensen en vragen met ons te delen.

Bestel je eigen pakket