Catering Waalwijk

Catering Waalwijk

Wie A zegt moet ook B zeggen, en wie catering in Waalwijk zegt die zal waarschijnlijk Donders Catering zeggen. Met onze catering service voor Waalwijk, Veen, Wijk en Aalburg, Waspik, Made, Andel en omgeving hebben we door de jaren heen naam gemaakt. Dat klinkt natuurlijk mooi en bijna makkelijk, maar wij nemen dat bij Donders Catering op als uitdaging om die gevestigde naam elke dag weer waar te maken.

Nieuwe smaken
Onze catering voor Waalwijk en omgeving bestaat al sinds de jaren `90, en daar plakken we graag nog enkele decennia aan vast. Juist daarom blijven we streven naar optimale culinaire producten en een gemoedelijk Brabantse dienstverlening. In de beginjaren ging het nog vaak om een simpel koud of warm buffet dat bij particulieren thuis werd geleverd. Ondanks de kwaliteit van toen zouden we tegenwoordig niet meer gewaardeerd worden met zo’n buffet. De smaken veranderen en de mensen worden nu op culinair gebied steeds meer verwend dan vroeger. Wij zijn daarom met onze tijd meegegaan door te zorgen voor een hedendaags ambachtelijk assortiment met onder andere tapas, wokgerechten, zelf ontwikkelde kruidenmarinades voor het vlees, sauzen en huisgemaakte kruidenboter.

Mogelijkheden
Donders Catering heeft vers bereide lunches voor uw gezelschap en complete partycatering.
Als partycatering-specialist maken we alles klaar in onze eigen slagerij en keuken. Alles doen wij op ambachtelijke wijze. We maken ook prachtig opgemaakte schalen met borrelhapjes of tapas. Wat ook echt bijdraagt aan de goede sfeer, is onze grote wokpan. Gezellig samen om de pan.
Maar we hebben meer te bieden, zoals statafels, een barbecue of bar. Een uitstekende kwaliteit dat is waar wij voor gaan en voor staan.

Wij ondersteunen
In voorbereiding naar uw evenement komen allerlei vragen aan bod: Wat willen we te eten aanbieden? En wat is daar voor nodig? Hebben we nog spullen nodig om alle gasten goed te kunnen ontvangen? De voorbereiding is echt wel leuk, maar kost ook enorm veel tijd. Daar denken wij hier graag over mee! Donders Catering helpt graag om de inkoop en de verdere voorbereiding voor uw feestelijke gelegenheid een stukje makkelijker te maken.

U kunt uw catering in Waalwijk en omgeving direct bestellen of maak gerust uw wensen of vragen kenbaar via de contactgegevens.

Bestel je eigen pakket