Catering Tilburg

Catering Tilburg

Wie A zegt moet ook B zeggen en wie catering in Tilburg zegt die zal waarschijnlijk Donders Catering zeggen. Met onze Donders Catering service voor Tilburg, Dongen, ’s Gravenmoer, Kaatsheuvel en omgeving hebben we door de jaren heen naam gemaakt. We mogen ons jaarlijks inzetten voor sportverenigingen, clubs, bedrijven, families, vriendenclubs en andere gezelschappen. Dat klinkt natuurlijk mooi en bijna makkelijk, maar wij nemen dat op als uitdaging om die gevestigde naam elke nieuwe werkdag weer waar te maken.

De catering voor Tilburg en omgeving bestaat als sinds de jaren `90 en we gaan er graag nog enkele decennia mee door. Juist daarom blijven we gaan voor kwalitatief hoogwaardige culinaire producten en een gemoedelijk Brabantse dienstverlening. In de beginjaren leverden we vaak nog een simpel koud of warm buffet bij particulieren thuis. Ondanks de kwaliteit van toen zouden we tegenwoordig stukken minder gewaardeerd worden met zo’n buffet. Eetcultuur ontwikkelt zich en mensen worden tegenwoordig op culinair gebied steeds meer verwend dan vroeger. Wij zijn daarom met onze tijd meegegaan door te zorgen voor een hedendaags ambachtelijk assortiment met onder andere tapas, wokgerechten, zelf ontwikkelde kruidenmarinades voor het vlees, sauzen en huisgemaakte kruidenboter.

Donders Catering is uw specialist in de partyverhuur. Het liefste verzorgen we voor mensen de complete aangelegenheid. We hebben namelijk alles in huis op culinair gebied maar ook met de inrichting kunnen wij een feestje compleet maken. We leveren bijvoorbeeld borden, bestek, statafels, barbecues, een grote wokpan of grill. Heerlijk toch dat u het eten en alles wat daarmee te maken heeft bij ons neer kunt leggen?! We denken graag mee over uw feestelijke aangelegenheid.

Ambachtelijk
Donders Catering beschikt over een eigen slagerij. Vanuit de eigen keuken werken we met alleen maar ambachtelijke producten. Dat zie je en dat proef je aan ons complete aanbod: dat is van goede kwaliteit en onze spullen zijn degelijk.

Contact
Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen en hoe wij een bijdrage kunnen leveren aan het slagen van uw event? U kunt uw catering in Tilburg en omgeving direct online bestellen, of maak gerust uw wensen of vragen kenbaar via de contactgegevens.

Bestel je eigen pakket