Catering Drunen

Catering Drunen

Als je een echte catering specialist in Drunen zoekt, dan moet je bij Donders Catering zijn. Wij zijn inmiddels een gevestigde naam en hebben de catering voor diverse bedrijven, verenigingen, sportclubs en particulieren mogen verzorgen. U kunt bij ons voor catering terecht in Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk en Elshout maar ook in de rest van Brabant hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd. En dat is ook niet zo gek, wij leveren altijd kwaliteit op een ambachtelijke wijze. Bij ons is de klant nog koning en we hebben klantvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel staan.

Echte specialist

Sinds de jaren negentig is Donders ook gespecialiseerd in catering. We gaan dus al heel wat jaartjes mee. Toch proberen we steeds te vernieuwen en gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Ooit begonnen we met een warm en koud buffet, maar inmiddels kunt u voor een uitgebreid pakket bij ons terecht. Van barbecue en gourmet tot een stamppottenbuffet, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wilt u iets speciaals? Wij denken graag met u mee. Want uiteindelijk is maar een ding echt belangrijk en dat is dat u uw gasten heerlijk kunt verwennen op culinair gebied.

Partyverhuur

Naast catering in Drunen kunnen we uw complete feest verzorgen. Van statafels tot een extra koelkast of bar, u kunt het via Donders Catering regelen. Wij zijn namelijk ook goed in partyverhuur. Als u aan een feest denkt, denkt u ook meteen aan Donders Catering. In Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, en Elshout zijn wij een graag geziene gast als er een feest wordt gegeven. Maar ook in de rest van Brabant verzorgen we veel feesten en partijen. Zowel voor bedrijven als particulieren.

Ambachtelijk

Donders Catering heeft een eigen slagerij. Dat betekent dat we in onze eigen keuken alleen maar werken met verse en ambachtelijke producten. Dat proef je meteen. We maken ook bijna alles zelf. Van salades en sauzen tot aan de kruidenboter toe. Alleen dan weten we zeker dat we u de kwaliteit kunnen garanderen die u van ons gewend bent.

Nieuwsgierig geworden?

Zoekt u een specialist op het gebied van catering? Dan is Donders Catering het juiste bedrijf. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende pakketten. Informeer gerust naar de mogelijkheden of kijk op onze site wat we allemaal te bieden hebben. Maar u kunt ook broodjes of een complete lunch bij ons bestellen. Bij Donders Catering zorgen we er altijd voor dat de klant koning is.

Bestel je eigen pakket