Catering Berkel-Enschot

Catering Berkel-Enschot

Wie A zegt moet ook B zeggen en wie catering in Berkel-Enschot zegt die zal waarschijnlijk Donders Catering zeggen. Met onze Donders Catering service voor Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Haaren en omgeving hebben we door de jaren heen naam gemaakt. Dat klinkt natuurlijk heel gemakkelijk, maar wij nemen het op als uitdaging om die gevestigde naam voor elke volgende klus weer waar te maken.

De catering voor Berkel-Enschot en omgeving bestaat als sinds de jaren `90 en we gaan er graag nog lange onbepaalde tijd mee door. Juist daarom blijven we goede culinaire producten en een gemoedelijk Brabantse dienstverlening bieden. In de beginjaren leverden we vaak nog een simpel warm of koud buffet aan huis bij particulieren. Ondanks de kwaliteit van toen zouden we tegenwoordig stukken minder gewaardeerd worden met zo’n buffet. Eetcultuur ontwikkelt zich en mensen worden tegenwoordig op culinair gebied steeds meer verwend dan vroeger. Wij zijn daarom met onze tijd meegegaan door bij particulieren, bedrijven en verenigingen op locatie een hedendaags ambachtelijk assortiment te leveren met onder andere tapas, wokgerechten, zelf ontwikkelde kruidenmarinades voor het vlees, sauzen en huisgemaakte kruidenboter.

Donders Catering is ook voor de partyverhuur uw specialist. Wat wij het allerliefste doen is het verzorgen van de complete aangelegenheid. Van eten tot benodigdheden. We hebben namelijk alles in huis: op culinair gebied, maar zeker ook met de inrichting kan Donders Catering ieder feestje compleet maken. We leveren borden bestek bijvoorbeeld, statafels, barbecues of een grote wokpan, koelkast of grill. Het is toch hartstikke fijn om alles bij een en dezelfde persoon neer te kunnen leggen? Zorgeloos organiseren noemen we dat! We denken graag met u mee.

Ambachtelijk
Donders Catering beschikt over een eigen slagerij. Vanuit de eigen keuken werken we met alleen maar ambachtelijke producten. Dat zie je en dat proef je aan ons complete aanbod: dat is van goede kwaliteit en onze spullen zijn degelijk.

Informatie
Heeft u trek gekregen? Hebben we u kunnen overtuigen van onze kennis, ervaring en kwaliteit? U mag uw catering in Berkel-Enschot en omgeving direct online bestellen, of maak uw vragen of wensen kenbaar via de contactgegevens.

Bestel je eigen pakket