Broodjes bestellen Waalwijk

Broodjes bestellen Waalwijk

Mmm… De lekkerste belegde broodjes kunnen wij klaarmaken! Met vlees uit onze eigen slagerij. Uw gasten, personeel of relaties zullen genieten van onze overheerlijke vers belegde broodjes. Veel is mogelijk bij Donders Catering. Ook wanneer u alleen broodjes bestellen wilt, in Waalwijk bijvoorbeeld, dan kan dat ook. Wij zijn actief in heel Brabant.

Ontzorgen
Broodjes bestellen voor een lunch in Waalwijk, Udenhout, Oisterwijk of Haaren bijvoorbeeld is super eenvoudig!
Het is best lastig in te schatten hoeveel broodjes je nu nodig hebt voor bijvoorbeeld 50 gasten. En al helemaal om te bedenken wat er op de broodjes moet. Vaak is de tijd er helemaal niet om al die broodjes te smeren. Doe dan gerust eens een beroep op Donders Catering. Broodjes bestellen in Waalwijk of de omgeving kan bij ons. Dankzij onze jarenlange ervaring is het voor ons makkelijker om te bedenken wat u nodig heeft dan voor u. Donders Catering inschakelen bespaart u veel denkwerk.

Alles in huis
WIlt u broodjes bestellen bij een specialist in Waalwijk of omgeving? Bij Donders Catering hebben we mooie luxe belegde broodjes voor uw gezelschap. Deze luxe belegde broodjes maken we zelf klaar in onze eigen slagerij en keuken. Daarvoor werken we met ambachtelijke producten. En de kwaliteit die is uitstekend! Daarnaast hebben we als partycateraar veel meer te bieden. Statafels bijvoorbeeld, of een barbecue of bar.

Voor iedereen
Broodjes bestellen in Waalwijk? Donders Catering is een bekende naam in Brabant. Families, bedrijven en sportclubs behoren tot de vaste klantenkring. Verenigingen maken al jaren gebruik van onze service en diensten. Wij behandelen iedere klant hetzelfde, of het nu een bestaande klant of een nieuwe klant is: klant is koning bij Donders Catering. U kunt genieten en wij nemen de lasten met plezier van u over.

Ambachtelijke slager
Geen zorgen en lekkere vers belegde broodjes op een prachtige schaal. Broodjes bestellen in Waalwijk betekent Donders Catering inschakelen! Dan weet u zeker dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Denk ook eens aan onze complete warme en koude buffetten en onze menu’s. Uw broodjes kunnen ook gecombineerd worden met soep. Joost Donders is gediplomeerd slager en een echte kenner op gebied van vleesgerechten en barbecues. Van broodjes bestellen tot uitgebreide partycatering: Donders Catering regelt ‘t.

Interesse?
Wilt u broodjes bestellen in Waalwijk of ergens anders in Brabant? Op onze website vindt u ons hele assortiment. Vraag gerust naar onze mogelijkheden voor een partycatering op maat.

Bestel je eigen pakket