Broodjes bestellen Tilburg

Broodjes bestellen Tilburg

Er is zoveel mogelijk bij Donders Catering. Ook wanneer u alleen broodjes bestellen wilt, in Tilburg, Dongen, ‘s-Gravenmoer en Kaatsheuvel bijvoorbeeld, dan kan dat ook. Wij maken de lekkerste broodjes klaar. Het vlees komt uit onze eigen slagerij. Uw gasten, personeel of relaties zullen genieten van onze overheerlijke vers belegde broodjes.

Ontzorgen
Broodjes bestellen voor een grote groep dat kan best lastig zijn. Vooral het inschatten hoeveel broodjes en beleg je nodig hebt. En je moet ook bedenken wat je erop gaat doen. Vaak is er ook geen tijd om al die broodjes te smeren. Dan kunt u een beroep doen op ons. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u nodig heeft en zorgen wij voor voldoende variatie. Schakel Donders Catering in voor mooi opgemaakte schalen met vers belegde broodjes. Broodjes bestellen voor een lunch in Tilburg bijvoorbeeld is zo eenvoudig!

Alles in huis
WIlt u broodjes bestellen bij de partycatering-specialist van Tilburg en omgeving? Bij Donders Catering hebben we buiten onze partycatering ook mooie luxe belegde broodjes voor uw gezelschap. Onze luxe belegde broodjes bereiden we zelf in onze eigen slagerij en keuken en we werken met ambachtelijke (seizoens)producten. U mag van ons een uitstekende kwaliteit verwachten. Daarnaast hebben we veel meer te bieden. Statafels bijvoorbeeld, of een barbecue of bar.

Voor iedereen
Broodjes bestellen in Tilburg, Dongen, ‘s-Gravenmoer of Kaatsheuvel? Donders Catering is een bekend adres in heel Brabant. Families, bedrijven, sportclubs en verenigingen horen tot de vaste klantenkring. Zij maken al jaren gebruik van de service die wij iedere klant bieden. Klant is bij ons altijd koning. Laat ons het werk overnemen en u ontlasten dan kunt u alleen maar mee genieten.

Ambachtelijke slager
Broodjes bestellen in Tilburg betekent Donders bellen! Dan weet u zeker dat u kwaliteit krijgt en een topdag beleeft. Geen zorgen en heerlijke broodjes. Ons aanbod gaat veel verder. We hebben complete warme en koude buffetten en menu’s. Uw broodjes kunnen onderdeel zijn van een groter buffet. Met soep bijvoorbeeld. Joost Donders is gediplomeerd slager en een kenner op gebied van barbecue- en vleesgerechten. Het vlees, de sausjes en kruidenboter worden in de eigen keuken gemaakt. Er is veel mogelijk bij Donders Catering: van broodjes bestellen tot uitgebreide partycatering.

Benieuwd?
Wilt u broodjes bestellen in Tilburg of elders in Brabant? Kijk dan eens op onze website. Alles wat wij kunnen leveren is hier te zien. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Bestel je eigen pakket