Broodjes bestellen Drunen

Broodjes bestellen Drunen

Ook voor broodjes bestellen in Drunen kunt u bij Donders Catering terecht. Wij maken de heerlijkste broodjes klaar, altijd vers belegd met vleeswaren uit onze eigen slagerij. Pure verwennerij voor u en uw gasten of personeel. Bij Donders Catering hebben we vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We werken daarom ook alleen maar met ambachtelijke producten. Wilt u broodjes bestellen in Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout en omgeving? Als u voor Donders Catering kiest, kiest u voor kwaliteit.

Een lekkere lunch is altijd een goed idee

Heeft u een lange vergadering voor de boeg? Of misschien iets te vieren met uw personeel? Een lekkere lunch is dan altijd een goed idee. Of u nu voor een kleine of grote groep broodjes wilt bestellen, in Drunen en ook in de rest van Brabant bezorgen wij het graag voor u op locatie. U hoeft zich nergens zorgen om te maken, wij regelen alles. U geeft alleen aan voor hoeveel personen het is en wat u precies wenst en wij gaan voor u aan de slag. Op het gewenste tijdstip kunt u een heerlijke lunch serveren aan uw personeel of gasten.

Specialist

Donders Catering is een specialist op het gebied van catering en partyverhuur. Heeft u bijvoorbeeld extra stoelen, tafels, koelruimte of een bar nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Kort gezegd vindt u bij ons alles wat u nodig heeft voor een feest of evenement. Van een barbecue tot een stamppottenbuffet, wij hebben het allemaal in huis. Dus als u iets te vieren heeft, denk dan aan Donders Catering. Wij staan graag voor u klaar met onze lunchservice.

Een vaste en trouwe klantenkring

Broodjes bestellen in Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout en omgeving? Dan is Donders Catering een bekend adres. Wij hebben een vaste klantenkring bestaande uit bedrijven, verenigingen en particulieren. Zij zijn inmiddels bekend met onze goede service en kwaliteit. Bij ons vindt u niks standaards, wij leveren alleen maatwerk. Alles wordt zelfgemaakt in onze eigen slagerij. Van sauzen tot salades en soepen, u krijgt altijd kwaliteit geleverd. Iedere klant is bij ons koning, wij nemen u een hoop werk uit handen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u broodjes bestellen in Drunen of de rest van Brabant en bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen.

Bestel je eigen pakket