Bedrijfscatering Waalwijk

Bedrijfscatering Waalwijk

Donders Catering verzorgt ook maaltijdservice voor bedrijven. Deze bedrijfscatering is mogelijk in Waalwijk, Udenhout, Oisterwijk, Haaren of omgeving. In heel Brabant kunt u een beroep op onze service doen. Onze maaltijdservice is een uitkomst voor wanneer u bijvoorbeeld vergaderingen heeft gepland met een groot gezelschap in uw bedrijfspand. Of kiest u voor bedrijfscatering voor uw kantine in Waalwijk of omgeving? Donders Catering staat erom bekend om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Assortiment
Er is veel bij ons mogelijk. Ook wat betreft bedrijfscatering in Waalwijk zijn de mogelijkheden zeer divers. Van een complete lunch met heerlijk belegde broodjes tot een compleet buffet met prachtige schalen. Onze borrelhapjes en tapas zien er niet alleen feestelijk uit, de smaken zijn verrukkelijk. Alles wordt door ons vers bereid. En misschien heeft u hem al wel eens gezien: ons grote wokpan. Een enorme sfeermaker op elk evenement. Wokken rondom het vuur dat zorg voor veel gezelligheid.

We doen meer…
Graag denken wij mee met uw vraag voor een bedrijfscatering in Waalwijk of omgeving. Samen bekijken we voor u de mooiste invulling. Donders Catering streeft naar net een beetje meer dan de rest. Goed is voor ons niet goed genoeg. Wij willen het allerbeste voor u. Overigens, mocht u meer nodig hebben buiten het eten, zoals een koelkast of barbecue, dan kunnen wij dat ook leveren.

Bekend in de regio
We behoren tot de meest bekende barbecue- en buffetspecialist van de regio. Maar zo zijn we niet begonnen: we zijn gestart als een kleine cateraar met slechts het aanbod van een koud en warm buffet. Donders Catering is gediplomeerd slager en opende na verloop van tijd zijn eigen slagerij. Nu werkt hij dagelijks vanuit deze eigen slagerij en maakt de heerlijkste schalen voor u op. Verpakt vlees is bij Donders Catering niet aan de orde.

Naar uw wensen
Bedrijfscatering in Waalwijk, Udenhout, Oisterwijk, Haaren of omgeving is altijd op maat verzorgd. Alles is in feite mogelijk met onze bedrijfscatering: verse vleesschotels, ambachtelijk gemaakt en uit onze eigen slagerij Donders. De sauzen en salades maken we ook zelf. Onze bedrijfscatering in Waalwijk kenmerkt zich door ambacht en aandacht.

Contact
Bedrijfscatering in Waalwijk nodig? Of in een van de omliggende kernen? Donders Catering verzorgt het van a tot z voor u. Op onze website is te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Bel of mail ons voor meer informatie. U vindt de gegevens op onze site. Wij hopen u te mogen begroeten.

Bestel je eigen pakket