Bedrijfscatering Tilburg

Bedrijfscatering Tilburg

Donders Catering zorgt eveneens voor maaltijdservice bij bedrijven. Deze bedrijfscatering kan in Tilburg, Dongen, ‘s-Gravenmoer en bijvoorbeeld Kaatsheuvel. Bedrijven in heel Brabant kunnen ons benaderen voor deze service ‘aan huis’. Bedrijfscatering is heel handig en fijn wanneer u bijvoorbeeld een hele dag vergaderingen heeft of als een grote groep mensen in uw bedrijfspand op bezoek is. Bij een personeelsfeest is het ook ideaal om Donders Catering alles tot in de puntjes te laten verzorgen.

Assortiment
Er is veel mogelijk voor bedrijfscatering in Tilburg. Een complete lunch met heerlijk belegde broodjes bijvoorbeeld. Voor bepaalde gelegenheden is het passend om onze prachtige schalen met borrelhapjes of tapas te serveren. We hebben ook heerlijke vlees- en vissalades die vers door ons worden bereid. En kent u onze grote wokpan al? Niet alleen een eye-catcher maar zeker ook een sfeervolle activiteit op uw bedrijfsterrein.

We doen meer…
We streven naar een gouden randje. We willen net een beetje meer bieden dan anderen. We willen onze klanten verrassen met de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij denken graag met u mee over de bedrijfscatering in Tilburg en omgeving. Bent u op zoek naar een bedrijfscateraar of hebben we u nieuwsgierig gemaakt dan is het een idee om samen uw ideeën en wensen te bespreken.

Bekend in de regio
We zijn klein begonnen maar hebben ons assortiment door de jaren heen enorm uitgebreid. We zijn de meest bekende barbecue- en buffetspecialist van de regio geworden. Joost Donders is gediplomeerd slager en opende zijn eigen slagerij om vers vlees aan te kunnen bieden. Want verpakt vlees aanbieden, dat is niets voor een vakman. In die slagerij werkt hij nog dagelijks en van daaruit kunnen wij u het allerbeste vlees aanbieden, ook voor bedrijfscatering in Tilburg, Dongen, ‘s-Gravenmoer en bijvoorbeeld Kaatsheuvel.

Naar uw wensen
Ieder bedrijf heeft een eigen cultuur en mensen. Wij geven desgewenst advies op basis van uw wensen. We willen graag de juiste gerechten en hapjes adviseren. Natuurlijk houden wij ook rekening met de seizoenen. Van stamppotten tot een heerlijke barbecue: het is allemaal mogelijk met onze bedrijfscatering in Tilburg en omgeving. We hebben verse vleesschotels, ambachtelijk bereid en uit de eigen slagerij. We zorgen er ook voor dat onze verrukkelijke eigengemaakte sauzen en salades bij uw buffet zijn.

Contact
Bedrijfscatering in Tilburg of omgeving van Tilburg nodig? Donders Catering zorgt voor een complete verzorging. Op onze website kunt u meer lezen. En mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen.

Bestel je eigen pakket