Bedrijfscatering Drunen

Bedrijfscatering Drunen

Ook voor bedrijfscatering in Drunen bent u bij Donders Catering aan het goede adres. Heeft u een belangrijke vergadering gepland? Of iets te vieren met uw personeel? Donders Catering verzorgt alles tot in de puntjes. Zowel voor kleine als grote groepen kunnen we een heerlijke lunch verzorgen. Dus voor bedrijfscatering in Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout en omgeving moet u bij Donders Catering zijn. Dan weet u zeker dat u kwaliteit geleverd krijgt.

Breed assortiment

Of u catering zoekt voor een zakelijke lunch of voor een feestje op het werk, bij Donders Catering kunnen we u altijd helpen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete lunch met heerlijk en vers belegde broodjes. Ideaal tijdens een vergadering. Of wat te denken van onze heerlijke vlees- en vissalades? Vers bereid in onze eigen slagerij. Maar we maken ook prachtige schalen op met borrelhapjes of tapas. Wilt u het nog feestelijker aanpakken kies dan voor een grote wokpan. Met z’n allen wokken zorgt voor veel gezelligheid.

U hoeft nergens aan te denken

Bij Donders Catering is de klant koning. U hoeft dus nergens over na te denken. Wij leveren alles, van bestek en borden tot servetten. Heeft u ook nog statafels of een extra koelkast nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij denken ook graag met u mee over hoe we uw bedrijfsfeest tot een succes kunnen maken. Heeft u bijvoorbeeld al eens aan een barbecue of grill gedacht? Voor goede bedrijfscatering in Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout en omgeving moet u bij Donders Catering zijn. Dan weet u zeker dat u kwaliteit en vakmanschap voorgeschoteld krijgt.

Speciale wensen

Het kan zijn dat u speciale wensen heeft. Dat is zeker bespreekbaar. Wij leveren namelijk nooit iets standaards. In onze eigen slagerij maken we alle producten op ambachtelijke wijze. Kwaliteit staat altijd voorop. Zo houden we ook rekening met de seizoenen. In de wintermaanden kunt u bijvoorbeeld genieten van een heerlijk stampottenbuffet terwijl we in de zomer graag de barbecue voor u aansteken. Alles is bij ons ook zelfgemaakt. Van de sauzen tot de soepen en salades. Ambacht, traditie en Brabantse gemoedelijkheid zijn onze garanties voor goede bedrijfscatering in Drunen en omgeving.

Meer weten?

Wilt u meer weten over bedrijfscatering in Drunen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met  ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, prijzen en onze werkwijze. Of bekijk alvast onze website om te zien wat we allemaal te bieden hebben.

Bestel je eigen pakket