Bedrijfscatering Berkel-Enschot

Bedrijfscatering Berkel-Enschot

Donders Catering verzorgt ook maaltijdservice voor bedrijven. Deze bedrijfscatering is mogelijk in Berkel-Enschot, Veen, Made, Wijk en Aalburg, Andel en bijvoorbeeld Waspik. Maar eigenlijk in heel Brabant kunt u een beroep op ons doen. Bedrijfscatering kan goed van pas komen wanneer u bijvoorbeeld een hele dag vergaderingen heeft met een grote groep mensen in uw bedrijfspand. Of wanneer u een personeelsfeest of moment in de kantine wilt houden. Donders Catering verzorgt alles tot in de puntjes.

Assortiment
De mogelijkheden voor bedrijfscatering in Berkel-Enschot zijn groot. U kunt kiezen voor een complete lunch met heerlijk belegde broodjes. We maken ook prachtige schalen op met borrelhapjes of tapas. Onze vlees- en vissalades worden door ons vers bereid. Wat ook een leuke sfeermaker is, is onze grote wokpan op uw evenement. Met zijn allen wokken zorgt voor veel gezelligheid rondom het vuur.

We doen meer…
Dat gouden randje daar streven wij naar. Net een beetje meer dan anders. Wij gaan niet voor standaard, maar voor verrassing en kwaliteit. Zodra u een keuze heeft gemaakt voor de hapjes, het buffet misschien, en de drankjes, denken wij graag mee over de rest van uw evenement. Wij kunnen statafels leveren, borden, bestek, grills en meer. Zelf een koelkast behoort tot de mogelijkheden.

Bekend in de regio
Ooit als kleine cateraar begonnen, breidde ons aanbod uit. Eerst was het een eenvoudig buffet, warm en koud, en nu zijn we gegroeid tot de meest bekende barbecue- en buffetspecialist van de regio. Joost Donders is gediplomeerd slager. Hij opende zijn eigen slagerij, want verpakt vlees aanbieden, dat wilde hij echt niet. In die slagerij werkt hij nog steeds en dagelijks kunnen wij u het allerbeste vlees aanbieden.

Naar uw wensen
Wij passen onze gerechten aan naar uw wensen en mensen. Ieder bedrijf heeft zijn eigen cultuur en daar passen weer bepaalde gerechten en hapjes bij. Wij letten ook op de seizoenen. Van stamppotten tot belegde broodjes of tapas, alles is mogelijk met bedrijfscatering in Berkel-Enschot en omgeving. We hebben verse vleesschotels, ambachtelijk bereid en uit de eigen slagerij. We zorgen ook voor eigengemaakte sauzen en salades. Ambacht, traditie en Brabantse gemoedelijkheid zijn onze garanties voor een goede bedrijfscatering in Berkel-Enschot. Maar zeker ook elders in het land.

Contact
Bedrijfscatering in Berkel-Enschot, Veen, Made, Wijk en Aalburg of Andel? Voor een complete verzorging bent u bij Joost Donders aan een goed adres. Op onze website leest u meer. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bestel je eigen pakket