BBQ Waalwijk

Bbq Waalwijk

Voor een heerlijke bbq met het allerbeste vlees in Waalwijk bent u bij Donders Catering aan het juiste adres. Als bbq en buffet specialist weet Donders Catering als geen ander uw gelegenheid aan te kleden met een complete catering. Menig familie, bedrijf, vereniging, sportclub, en gelegenheidsgezelschap ging u voor en genoot van onze service.

Ambachtelijke producten
Donders Catering verzorgt uw complete bbq in Waalwijk, Veen, Wijk en Aalburg, Waspik, Made, Andel en omgeving voor een schappelijke prijs. Ambachtelijkheid, traditie en Brabantse gemoedelijkheid kenmerken ons werk. Daarbij kunnen we bouwen op de sterke fundering van het slagersdiploma van Joost Donders en zijn tientallen jaren ervaring in dit vak. Vanaf begin af aan stond dit vak in het teken van het cateren van mensen. Ondertussen werken we met ambachtelijke en zelf bedachte vleesmarinades en sauzen en daarmee staat de basis van een goede barbecue. Daar omheen bieden we ook complete buffetten of een eenvoudige of uitgebreide lunch. We hebben daarbij alle benodigdheden om al dat lekkers te presenteren en te roosteren. De ervaring brengt bijvoorbeeld met zich mee dat we ervoor gekozen hebben om te werken met oerdegelijke barbecues die makkelijk te bedienen en schoon te maken zijn.

Benodigdheden
Niet alleen barbecues kunt u geleverd krijgen. We leveren ook tafels, borden en bestek. Of een biertap of grill. Zelfs een koelkast hebben we beschikbaar om alles voor uw gasten koud te kunnen houden. Er is veel mogelijk dus informeer hier gerust naar.

Klant is koning
Het zijn vooral families, bedrijven, verenigingen, sportclubs en gelegenheidsgezelschappen die jaarlijks naar ons toe komen. Ze zijn met ons bekend en weten allemaal wat ze kunnen verwachten. Of het nu gaat om een compleet verzorgde barbecue of stamppotten buffet of een lunch met verse broodjes en een vers bereide soep. We zijn vereerd met onze trouwe klanten. Wat niet betekent dat we eenmalige of nieuwe klanten minder waarderen, want iedere klant is bij ons koning en wordt op die manier behandelt. Schuift u vorstelijk aan een buffet of barbecue van Donders Catering.

Informatie
U bent van harte welkom om op onze website voor uw bbq in Waalwijk en omgeving de precieze mogelijkheden te bekijken of om contact op te nemen via de contactgegevens.

Bestel je eigen pakket