BBQ Tilburg

Bbq Tilburg

Voor een bbq in Tilburg bent u bij Donders Catering aan het juiste adres. Als buffet en bbq specialist weet Donders Catering als geen ander uw feest of andere gelegenheid aan te kleden met een complete catering. Menig vereniging, familie, bedrijf, sportclub en gelegenheidsgezelschap ging u voor en genoot van onze service op locatie.

Eigen slagerij en keuken
Donders Catering verzorgt uw complete bbq in Tilburg, Dongen, ’s-Gravenmoer, Kaatsheuvel en omgeving voor een schappelijke prijs. Traditie, ambachtelijkheid en Brabantse gemoedelijkheid zijn de belangrijkste kenmerken van ons werk. Daarbij kunnen we bouwen op de fundering van het slagersdiploma van Donders Catering en zijn geruime ervaring in het slagersvak. Vanaf begin af aan stond dit vak in het teken van het cateren van bijzondere gelegenheden. Ondertussen werken we met ambachtelijke en zelf bedachte vleesmarinades en sauzen uit eigen keuken. We werken met verse producten.

Meer dan barbecue
Verder bieden we nog veel meer voor elke gelegenheid. Complete warme en koude buffetten bijvoorbeeld. En complete lunches met heerlijk belegde broodjes en een verse soep. Voor bepaalde gelegenheden wordt gekozen voor onze schalen met borrelhapjes of tapas. We hebben ook heerlijke vlees- en vissalades die vers door ons worden bereid. Eigenlijk kunt u alle kanten op met Donders Catering: van bedrijfscatering tot barbecue en van vers belegde broodjes tot een compleet warm en koud buffet.

Benodigdheden
Ook bieden we alle benodigdheden om de lekkernijen te presenteren en klaar te maken. Daarbij werken we met oerdegelijke barbecues die makkelijk te bedienen en schoon te maken zijn. En als het nodig is hebben we meer. We kunnen uw gelegenheid aankleden met onze statafels, grills, borden en bestek. Onze bar geeft gezelligheid want hoe leuk is het als uw gasten zelf hun biertjes kunnen tappen? Zelfs een koelkast kunt u erbij laten leveren zodat al wat koud moet staan ook een plekje heeft.

Informatie
U bent van harte welkom om voor uw bbq in Tilburg en omgeving de precieze mogelijkheden verder op onze website te bekijken. U kunt met ons contact opnemen via de contactgegevens (link). We hopen u uiteindelijk te mogen ontmoeten op uw feestelijke gelegenheid.

Bestel je eigen pakket