BBQ Drunen

Bbq Drunen

Donders Catering is de specialist op het gebied van BBQ in Drunen en omgeving. Veel mensen hebben al eens mogen genieten van een heerlijk verzorgde BBQ. Het is dan ook niet voor niets dat Donders Catering inmiddels een vaste en uitgebreide kring van tevreden klanten heeft opgebouwd die regelmatig genieten van een bbq in Drunen, Elshout, Haarsteeg of Nieuwkuijk. Want als u een BBQ bij ons bestelt, weet u zeker dat u kwaliteit geleverd krijgt.

Klantvriendelijk

Verenigingen, bedrijven, particulieren, vele mensen hebben al eens genoten van een heerlijke  barbecue van Donders Catering. Ze weten ons al jaren te vinden. Bij ons is iedere klant koning. Dat merkt u op verschillende manieren. Als eerste hebben wij een uitstekende service. Wij leveren de BBQ in Drunen, maar ook in Haarsteeg, Elshout of Nieuwkuijk op het afgesproken tijdstip. En na afloop halen we alles weer bij u op. Het goede nieuws is dat u niks hoeft schoon te maken. Wij doen zelfs de vaat voor u. Dat noemen we nou klantvriendelijk.

Ambachtelijke slagerij

Daarnaast hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een BBQ in Drunen bestaat uit gerechten die we in onze eigen slagerij maken. We werken uitsluitend met ambachtelijke producten en maken daarnaast alles zelf. Van de vleesmarinade voor de speklappen, tot de salades en kruidenboter. U weet zeker dat u kwaliteit geleverd krijgt. Wij bieden verschillende BBQ-pakketten aan. Van een luxe pakket tot het standaard pakket, alles is even lekker. Maar we hebben ook kinderpakketten en een speciaal pakket voor vegetariërs. Iedereen kan genieten van een BBQ in Drunen van Donders Catering.

Ook voor een feest

Geeft u een feest met een BBQ? In Drunen leveren we ook statafels, een bar of eventueel een extra koelkast. Want Donders Catering is ook gespecialiseerd in partyverhuur. U kunt bij ons terecht voor alle benodigdheden die een feest tot een succes maken. Het mooie is dat u eigenlijk nergens naar om hoeft te kijken. Dus geen stress die je vaak hebt als je een feestje moet regelen. Laat het over aan Donders Catering.

Wat is er allemaal mogelijk?

Wilt u graag een BBQ geven in Drunen of ergens anders in Brabant, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende barbecuepakketten die we graag bij u bezorgen. Maar u kunt ook broodjes of een complete lunch bij ons bestellen. Bij Donders Catering zorgen we er altijd voor dat de klant koning is.

Bestel je eigen pakket