BBQ Berkel-Enschot

Bbq Berkel-Enschot

Een bbq in Berkel-Enschot is pas een feest als Donders Catering is geweest. Als buffet en bbq specialist weet Donders Catering als geen ander uw festiviteit of andere gelegenheid te verrijken met een complete catering. Menig sportclub, vereniging, familie, bedrijf, en gelegenheidsgezelschap ging u voor en genoot van onze catering.

Donders Catering verzorgt uw complete bbq in Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Haaren en omgeving voor een schappelijke prijs. Traditie, ambachtelijkheid en Brabantse gemoedelijkheid zijn de belangrijkste kenmerken van het bedrijf en de producten die er uit voortkomen. Daarbij kunnen we bouwen op de sterke basis van het slagersdiploma van Joost Donders en zijn jarenlange ervaring in het slagersvak. Vanaf begin af aan stond dit vak in het teken van het cateren van bijzondere gelegenheden.

Ondertussen werken we met ambachtelijke en zelf bedachte vleesmarinades en sauzen uit eigen keuken. Verder bieden we complete buffetten en alle benodigdheden om het eten te presenteren en klaar te maken. Daarbij leveren we als vanzelfsprekend oerdegelijke barbecues die makkelijk te bedienen en schoon te maken zijn.

Meer dan barbecue
Er zijn veel redenen te bedenken voor een feestje en bij ieder moment hoort een geschikte invulling van de catering. We houden daarbij rekening met de seizoenen. Daarom bieden we meer dan alleen barbecue. Onze mooi opgemaakte warme en koude buffetten bijvoorbeeld. Complete lunches met heerlijk vers belegde broodjes en een verse soep hebben we ook. We hebben ook heerlijke vlees- en vissalades die vers door ons worden bereid. We zijn van alle markten thuis: van barbecue tot bedrijfscatering en van soep tot een compleet warm en koud buffet.

Benodigdheden
Ook bieden we alles wat nodig is om de lekkernijen te presenteren en klaar te maken. Daarbij werken we met oerdegelijke barbecues die makkelijk te bedienen en schoon te maken zijn. We bieden verder statafels, grills, borden en bestek. Onze bar zorgt voor gezelligheid als uw gasten zelf hun biertjes tappen. Zelfs een koelkast kunnen we verzorgen.

U bent van harte welkom om de precieze mogelijkheden voor uw bbq in Berkel-Enschot en omgeving verder online te bekijken of om contact op te nemen via de contactgegevens.

Bestel je eigen pakket