Barbecue Waalwijk

Barbecue Waalwijk

Bij veel barbecue gelegenheden in Waalwijk, Veen, Wijk en Aalburg, Waspik, Made en Andel zullen mensen zich afvragen waar al dat lekkere vlees en die uitstekende barbecue toch vandaan komt. En dan is er maar één antwoord mogelijk: Donders Catering. Als barbecue en catering specialist in Waalwijk verzorgen wij bij Donders Catering voor u en uw gezelschap graag een complete culinaire gelegenheid. Zo ontnemen wij u graag een deel van de verzorging uit handen en verwennen u met overheerlijke producten.

Klant is koning
De kwaliteit en kracht van Donders Catering barbecue en catering service Waalwijk is eigenlijk het best te achterhalen van de vele vaste klanten in de regio: verenigingen, bedrijven, families, sportclubs, en gelegenheidsgezelschappen weten ons al jaren te vinden. Allemaal weten ze wat ze in huis halen en daarom blijven ze onze service trouw. We koesteren deze trouwe klantenkring, wat niet betekent dat we nieuwe, onbekende of eenmalige klanten minder waarderen en verzorgen. Verre van! Iedere klant is bij ons koning en meteen de koning te rijk met een barbecue of buffet van Donders Catering.

Ambachtelijk
Wij presenteren onze producten en diensten met volle overtuiging omdat we precies weten wat we leveren. We werken namelijk met ambachtelijke producten uit onze eigen slagerij en keuken. We kunnen voor u complete warme en koude buffetten verzorgen, wokschotels of tapa’s menu’s in verschillende groottes. Ook de sausjes en kruidenboters maken wij zelf. Wij houden rekening met de seizoenen: in de winter kunnen uw gasten smullen van overheerlijke stampotten en in de zomer draait de bbq overuren! Natuurlijk doen wij u altijd een passend voorstel.

Meer nodig?
En daarnaast leveren we, als dat voor u prettig is, degelijke benodigdheden. Alles wat nodig is om uw gelegenheid tot een onvergetelijk succes te maken, hebben wij in huis. Denk hierbij aan statafels, borden, bestek, wokpannen, grills of een koelkast. We leveren op afspraak en komen alles ophalen wanneer u dat het beste uitkomt.

Informatie
Bekijk voor uw barbecue in Waalwijk en omgeving gerust de mogelijkheden op onze complete website of neem contact met Donders Catering op om de mogelijkheden te bespreken. We willen er graag aan bijdragen dat uw gelegenheid op rolletjes verloopt met kwalitatief goede catering.

Bestel je eigen pakket